Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 53χρονου ανώμαλου για πορνογραφία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 53χρονου, με καταδίκη στο παρελθόν για αποπλάνηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση.
Παραμονές Χριστουγέννων είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Η Ελληνική Αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, «για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων».
Η ταυτότητά του αποκαλύπτει ότι ο 53χρονος, πίσω από τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων μέσω διαδικτύου, υπόθεση που χειρίστηκε η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είναι από το Βόλο.
Πρόκειται για τον Παππά Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, ο οποίος γεννήθηκε στις 23.08.1960 στο Βόλο Μαγνησίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Ο 53χρονος είχε στο παρελθόν συλληφθεί και καταδικαστεί για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI