Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           

«Τα βραχυπρόθεσμα σχέδια δράσης για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης από αιωρούμενα σωματίδια στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης» θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια σύσκεψης, που συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Γεώργιος Τσαμασλής, την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.30μ.μ, στην αίθουσα συσκέψεων του κεντρικού κτιρίου της Π.Κ.Μ.  (Βασ. Όλγας 198, ισόγειο).

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου που ορίζει την «εφαρμογή των διατάξεων σύμφωνα με την ΚΥΑ υπ΄αριθμ. Οικ. 70601 ΦΕΚ 3272/Β/23-12-2013», ενώ έχουν κληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, ο Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής του Δήμoυ Θεσσαλονίκης, καθώς και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI