Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου Κυριάκου Στεφανίδη.

Επειδή κάποιοι προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τις δηλώσεις κάποιων υποστηρικτών της παράταξής μας, σας ανακοινώνω ότι :

α) Τα επίσημα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας, θα ανακοινωθούν στην εφημερίδα μας ΘερμαϊκόςΝΕΤ, η οποία θα βγει σε λίγες ημέρες.

β) Δεν πρόκειται ποτέ να πιέσω κανέναν για να συμμετέχει χωρίς την θέλησή του, ως υποψήφιος δημοτικός ή τοπικός σύμβουλος. Ούτως ή άλλως υπάρχει προοδευτικά αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους δημότες για να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο. Σήμερα η επιτροπή αξιολόγησης και κατάρτισης του συνδυασμού μας μου ανακοίνωσε ότι αξιολογήθηκαν οι 50 από τους 80 υποψηφίους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. 
Ο κόσμος αναγνωρίζει την πρόθεσή μας να κάνουμε μια φιλότιμη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας και συμπορεύεται μαζί μας χωρίς ντροπή, καταδικάζοντας ταυτόχρονα όλους αυτούς, που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας κατάντησαν να ζούμε σ' αυτή την μιζέρια.

Οργανωνόμαστε και γινόμαστε κάθε μέρα περισσότεροι και πιο δυνατοί.

Στεφανίδης Κυριάκος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI