Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου από τον Σύνδεσμο Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας Δήμου Θερμαικού (ΝΠΙΔ)


                                                                                                                             
ΠΕΡΑΙΑ 5/1/2014

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  1/2014

   Το Σωματείο «Σύνδεσμος Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας  Δήμου Θερμαϊκού   <<ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  Ο ΜΕΓΑΣ >>      (Αριθμό. Έγκρισης Καταστατικού 360/19-11-2013), προέκυψε μετά από πρωτοβουλία και διαπίστωση είμαστε αρκετοί, εντούτοις δεν υπάρχει μεταξύ μας, αφενός μεν η γνωριμία, αφετέρου το κοινό δέσιμο, η αλληλοϋποστήριξη και αλληλοβοήθεια που θα έπρεπε να υπάρχει, στους δύσκολους  καιρούς  που περνάμε , έτσι ώστε σε πάρα πολλούς τομείς και πέρα από την Υπηρεσιακή μας δράση να αλληλοϋποστηριζόμαστε και ταυτοχρόνως να στηρίζουμε τους συνδημότες μας  .
Σκοπός του Συλλόγου μας είναι: 1.- Η ενίσχυση της ευημερίας και της προόδου των μελών μας, αλλά και των μελών της οικογένειας, των εν ενεργεία, εν αποστρατεία και εν συντάξει συνδημοτών  στρατιωτικών και σωμάτων ασφάλειας αλλά και φιλών  και η θεραπεία κατά το δυνατό, των παρουσιαζομένων κάθε φορά αναγκών και προβλημάτων αυτών.
2.- Η καλλιέργεια πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των μελών, η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους, αλλά και αυτών με την ιδιαίτερη πατρίδα.
3.- Η ανάπτυξη στενής συνεργασίας με άλλους συλλόγους, ενώσεις, θεσμικούς φορείς και κάθε άλλη Αρχή ή Υπηρεσία, για την επίλυση προβλημάτων σ' όλους τους τομείς, καταλήγουν πολιτιστικής, κοινωνικής και υπηρεσιακής φύσης.
4.- Η συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη και η ψυχαγωγία μας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της δράσης μας, 5.- Η διαρκής ευόδωση πνεύματος αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας με τη δημιουργία τράπεζας αίματος των μελών μας.

Η δημιουργία του παραπάνω συνδέσμου  είναι μια προσπάθεια που προσβλέπει στην άμεση και δυναμική εκπροσώπηση των συναδέλφων και στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που τους απασχολούν η οποία μπορεί να ειδωθεί μέσα από τον σύλλογο
 Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες , ας μείνουμε ενωμένοι για να γίνουμε δυνατοί

 Καλούμε  όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους από όποιο σώμα και να προέρχονται  όπως και φίλους συνδημότες μας να εγγραφούν στις τάξεις του νεοσύστατου σωματείου .
ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ  16/1/2014
ΓΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΣ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΜΕΧΡΙ 13/1/2014

Πληροφορίες σχετικά με το νεοσύστατο  Σύνδεσμο :
                                                                   
  ΤΗΛ 6983502502                                                                                                                                          

  E-MAIL : vdiamantidis@yahoo.gr 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI