Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου Δήμου Θερμαικού: Συμπαράσταση στους συλληφθέντες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συμπαράσταση στους συλληφθέντες
Την αμέριστη συμπαράστασή της εκφράζει η Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού στους συλληφθέντες συμπολίτες μας στην Επανομή για τη συμμετοχή τους στον αγώνα απομάκρυνσης κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία είναι τοποθετημένη στο γήπεδο ποδοσφαίρου δίπλα σε σχολεία και σπίτια.
«Ουδέποτε υπήρξαν «χούλιγκανς»… μόνο αγανακτισμένοι – ενεργοί πολίτες, που ανησυχούν για την υγεία, κυρίως, των παιδιών τους. Επτά (7) από αυτούς συνελήφθηκαν κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας μέσα στο γήπεδο της Αναγέννησης και αναμένεται να δικαστούν τις επόμενες ημέρες διότι διαδήλωσαν την αντίθεσή τους σε τέτοιου είδους ενέργειες, που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών», επεσήμανε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής.

Ο Δήμαρχος τονίζει εμφαντικά πως εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη, η οποία θα αποκαταστήσει τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, αφού η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό του κάθε ανθρώπου και κάθε αδιαφορία γι’ αυτή σημαίνει θάνατος!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI