Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Με τον θάνατο της χαρίζει φως σε δυο νέους ανθρώπους.

Πανελλήνια συγκίνηση για την 23χρονη φοιτήτρια.Συγκλονίζουν οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας – Δώρισαν τα μάτια του παιδιού τους!
Τα λόγια τους προκάλεσαν συγκίνηση – Η άτυχη Ειρήνη ήταν το ένα από τα δύο θύματα της τραγωδίας στα Μάλγαρα…
«Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε… Με όλη μου την καρδιά… Μη μου λέτε τίποτα άλλο…». Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην τραγική μητέρα της 23χρονης φοιτήτριας Ειρήνης Τριανταφύλλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στα Μάλγαρα.
Ακόμη κι αυτή τη δύσκολη ώρα του πόνου για το χαμό του παιδιού τους, οι γονείς της άτυχης κοπέλας προχώρησαν σε μια πράξη ανθρωπιάς, δωρίζοντας τους κερατοδειδείς του παιδιού τους.Μάλιστα, ο αδερφός της 23χρονης Ειρήνης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της αδερφής του.
Ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας στο ΑΠΘ, Νικόλαος Ζιάκας, αναφέρει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», η οποία αποκάλυψε το θέμα, ότι οι κερατοειδείς της 23χρονης θα μεταμοσχευθούν αύριο σε δύο νεαρούς άνδρες.
Πρόκειται για έναν 29χρονο από τη Λάρισα κι έναν 30χρονο από το Κιλκίς που πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφή και βρίσκονται επί έναν χρόνο σε αναμονή για μόσχευμα.newsit.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI