Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κύριοι κατεβείτε απο το καλάμι.!!!!

Παρακολουθώ εδώ και κάποιες μέρες διαδικτυακά κάποια άτομα που τα περισσότερα ήταν ή επάνω στο καρο του Αλεξανδρή ή έσερναν το καρο.
Σαν δημότης άρχισα να αισθάνομαι αποστροφή γιατί μου δίνουν την αίσθηση ότι ενδιαφέρονται, ή για να μην χάσουν την καρέκλα, ή για να κερδίσουν μια μεγάλη πλάτη- μικρή; άσχετο.
Μου την δίνει που όλοι τους μιλάνε τοπικιστικά θαρρείς και εμείς οι υπόλοιποι, ή ζούμε στον δήμο της μπανανιας, ή δεν υπάρχουμε, ή πρέπει να νοιώθουμε ηλίθιοι γιατί πληρώνουμε δημοτικά τέλη ενώ, οι Αρχοντες, μας αγνοούν τελείως.
Κανένας τους δεν μιλάει για τα προβλήματα του τοπου και των δημοτών αν δε κάνεις το λάθος να τους το αναφέρεις!!όλοι λένε τό ίδιο παραμύθι, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ όπως τα χιλιάδες προεκλογικά προγράμματα που κυκλοφορήσαν από παπατζήδες και δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.
Εγω λοιπόν έχω απαίτηση ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ απαίτηση από όλους αυτούς που παίξανε κάποιο ρόλο είτε σαν δήμαρχοι και πάλι σημερινοί υποψήφιοι είτε σαν αντιδήμαρχοι με υποψηφιότητα πάλι να, ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ- ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ- ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ .
Δυστυχώς το ξαναζεσταμένο δις φαγητό έχει πια, ξυνίσει . 

ΕΛΕΝΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ
ΔΗΜΟΤΗΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI