Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Την μεγαλύτερη και ισχυρότερη αρμάδα μετά το 1990 ανέπτυξε εδώ και λίγες ώρες η Ρωσία στην Α.Μεσόγειο

Δώδεκα ρωσικά πολεμικά πλοία βρίσκονται αυτή την στιγμή στην Ανατολική Μεσόγειο, σε μια περιοχή που ξεκινά νότια από το Καστελόριζο και φτάνει μέχρι τις ακτές της Συρίας στην μεγαλύτερη παράταξη ρωσικής ναυτικής δύναμης που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα, ακόμα μεγαλύτερης και από αυτής του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν η κρίση είχε φτάσει στο αποκορύφωμά της και αναμενόταν ώρα με την ώρα η έναρξη των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών.
 
Με το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov, έμφορτο με Su-33, Su-25, Ka-27 και το καταδρομικό Petr Velikiy ("Μέγας Πέτρος") κλάσης Kirov να μην έχει αντίπαλο στην κατηγορία του, το ρωσικό Ναυτικό για πρώτη φορά υπερτερεί σε αριθμό πλοίων τουλάχιστον, του αμερικανικού 6ου Στόλου σε τοπικό επίπεδο, αφού το αεροπλανοφόρο CVN 77 George W. Bush, η ισχυρότερη ναυτική μονάδα της Μεσογείου έχει τραβηχθεί δυτικότερα.

O οπλισμός του πυρηνοκίνητου Petr Velikiy είναι σίγουρα ο εντυπωσιακότερος όλων των πολεμικών πλοίου που πλέουν σήμερα: 20 P-700 Granit ( SS-N-19) anti-ship βλήματα, 16x8 3K95 "Kinzhal" ( SA-N-9 ) επιφανείας-αέρος βλήματα, 12x8 (96) S-300PMU Favorit, επιφανείας-αέρος (όσα έχει η Ελλάδα τα έχει σε ένα πλοίο επάνω η Ρωσία!), 44 OSA-MA ( SA-N-4 Gecko ) PD SAM, 2x RBU-1000 (Smerch-3) των 305 χλστ. εκτοξευτές ανθυποβρυχιακών πυραύλων, 2x RBU-12000 (UDAV-1) 254 χλστ. εκτοξευτές ανθυποβρυχιακών πυραύλων, 1 δίδυμο AK-130 130 mm/L70 πυροβόλο, 10 των 533 χλστ τορπίλες ASuW Type 53 τορπίλη ή ανθυποβρυχιακούς πυραύλους SS-N-15 ASW, 6 x Kashtan (CADS-Ν-1) CIWS

Μαζί με τα δύο ρωσικά μεγαθήρια και το αντιτορπιλικό Admiral Levchenko κλάσης Udaloy, εκτοπίσματος 7.900 τόνων.

Σήμερα διέπλευσαν το Αιγαίο, το Α/Γ MINSK, το Α/Γ KALININGRAD, και το Α/Γ GORNIAK, έμφορτά με εφόδια και πεζοναύτες με κατεύθυνση την Συρία.

Άλλα τρία πλοία υποστήριξης και ηλεκτρονικού πολέμου βρίσκονται στην περιοχή. Είναι το AMUR, το ALTAY και το πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου GOLOVIN. ακόμα τα πετρελαιοφόρα σκάφη ΚΑΜΑ, DUBNA και OSIPOV.

Όλα αυτά κινούνται μεταξύ Κύπρου-Συρίας-Λιβάνου-Ισραήλ.

Η Ρωσία απάντησε ακαριαία στην κλιμάκωση που επιχειρήθηκε από τουρκικής πλευράς και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν προς τα που πηγαίνει η κατάσταση καθώς εκπνέει και το τελεσίγραφο της Τουρκίας.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI