Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πάτρα: Ανήλικος βρέθηκε ημιλιπόθυμος μετά από ερωτική συνεύρεση με 4 άτομα

Του Γιάννη Γεωργόπουλου
Μια περίεργη υπόθεση η οποία αποτελεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα  κυρίαρχο θέμα στην τοπική κοινωνία των Βραχναιϊκων και των  Τσουκαλαιϊκων έρχεται στο προσκήνιο με αφορμή αναφορές κατοικων της περιοχής.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι , πριν από τέσσερα εικοσιτετράωρα βρέθηκε ημίγυμνος και σε άσχημη κατάσταση σε παραλιακή τοποθεσία των Τσουκαλαιϊκων  ένας 13χρονος ΡΟΜΑ .
Οι αναφορές κάνουν λόγο για  έναν έφηβο ο οποίος βρέθηκε να κάθεται σε παγκάκι σε θαλάσσια περιοχή κοντά σε ξενοδοχείο. Το αγόρι εντοπίστηκε από ψαράδες  οι οποίοι στη συνέχεια ειδοποίησαν και άλλους κατοίκους. .
Σύμφωνα με τα  όσα στη  μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει, το αγόρι είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα στο σημείο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινα τέσσερις άντρες. 
Οι φήμες θέλουν οι τέσσερις νεαροί σε ηλικία να  συνευρέθηκαν – με τη σύμφωνη γνώμη του αγοριού έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων  –  σεξουαλικά μαζί του και στη συνέχεια να μπαίνουν στο αμάξι  εγκαταλείποντας τον στην παραλία
Το παιδί βρέθηκε σε ημιλυπόθημη κατάσταση  και μετα απο ενημέρωση των δικών του μεταφέρθηκε στον οικισμό των ΡΟΜΑ στα Βραχναίϊκα.
Να σημειωθεί , πως στην περιοχή σε καθημερινή βάση οργιάζει ο παράνομος αγοραίος έρωτας,  με αποκορύφωμα την μετατροπή ακόμα και παλαιού φυλακίου του ΟΣΕ σε ανεπίσημο οίκο ανοχής .
Σε πιάτσα έχει επίσης – όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι μετατραπεί τόσο ο χώρος δίπλα από τον σταθμό του ΟΣΕ στα Βραχναιϊκα, όσο και  οικόπεδο το οποίο βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του χωριού.
Το αντίτιμο – ανάλογα με την ηλικία και τις παροχές – ανέρχεται σε 5 , 10 και 15 ευρω και το ρόλο του μεσάζοντα έχουν συγκεκριμένα άτομα γνωστά στους κατοίκους της περιοχής.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI