Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Την Κυριακή βράδυ στο ΚΑΠΗ Κερασιάς, πραγματοποιήθηκε η 5η συνάντηση στελεχών της παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ. Στόχος της συνάντησης ήταν να παρουσιαστεί το καταστατικό και το οργανωτικό σχήμα της παράταξης.
Ο κος Στεφανίδης στο λόγο του τόνισε ότι: «αν και οι παλαιοκομματικοί αντίπαλοι ανταγωνίζονται μεταξύ τους στις ανέξοδες και χωρίς φειδώ υποσχέσεις ο κόσμος δεν πείθεται. Όσα χρήματα και αν ξοδεύουν για να δημιουργήσουν κλίμα ευφορίας και νίκης με εισαγόμενους χειροκροτητές, ο ξύλινος - πατενταρισμένος πολιτικός λόγος τους, που χαρακτηρίζεται από την απουσία καινοτόμων προτάσεων και ιδεών, δεν αφήνει καμιά αίσθηση αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στο μηδενικό τους έργο, στην ανικανότητα που επέδειξαν όσο χρόνο διοίκησαν, στα χρέη που άφησαν και στις αδιαφανείς απ’ ευθείας αναθέσεις σε ημετέρους. Έχουν αγανακτήσει και αηδιάσει από τα υποκριτικά λόγια που εκστομίζουν περί “οραμάτων” και “τοπικής ανάπτυξης”. Εμείς πιστεύουμε ότι οι δημότες έχουν βγει πλέον από την νάρκωση, θέλουν να αποβάλουν την μιζέρια από την ζωή τους και την ανασφάλεια για την επιβίωσή τους και ζητούν να συμμετέχουν ελεύθερα σε μια δημιουργική ανανέωση για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Έχουμε σχεδιάσει τα πάντα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Οργανωνόμαστε καθημερινά για να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε. Γινόμαστε όλο και περισσότεροι, προσελκύοντας έντιμους και ιδεολόγους συνεργάτες».  

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Θερμαϊκό κος Μπαλασάς Αθανάσιος. Ο κος Στεφανίδης τον προσφώνησε με ένθερμα λόγια και οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό. Στην ομιλία του τόνισε ότι βρίσκεται κοντά μας, γιατί υπάρχει κοινή διαπίστωση ότι οι υγιείς δυνάμεις του τόπου πρέπει να συμπορευτούν και να συνεργαστούν, για να καθαρίσει επιτέλους ο τόπος.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI