Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΤ "Θερμαϊκός Νέα Πορεία" για τη συναυλία κατά των κεραιών στην Επανομή

Την συμπαράστασή του στον αγώνα των πολιτών της Επανομής να απομακρυνθούν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετήθηκαν τον τελευταίο καιρό στην Επανομή, αλλά και σε άλλες περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, πολύ κοντά σε σχολεία και χώρους, όπου αθλούνται οι μαθητές, εξέφρασε ο Γιάννης Μαυρομάτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαϊκός – Νέα Πορεία» και υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού.

Ο Γιάννης Μαυρομάτης, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του συνδυασμού, παρευρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου στη συναυλία διαμαρτυρίας, που οργάνωσαν οι κάτοικοί της περιοχής για το συγκεκριμένο θέμα στο Νέο Πάρκο Επανομής, με τη συμμετοχή 30 καλλιτεχνών και βασικό σύνθημα «να φύγουν οι κεραίες». Ο υποψήφιος δήμαρχος συζήτησε με τους κατοίκους, τους οποίους διαβεβαίωσε ότι για τον ίδιο και τις αξίες που εκπροσωπεί η υγεία των κατοίκων και πρωτίστως των παιδιών, αλλά και η κοινωνική ηρεμία και συνοχή συνιστούν απόλυτη προτεραιότητα. Ειδικά για τις κεραίες ο Γ. Μαυρομάτης υποστήριξε ότι θα πρέπει αφενός να τηρηθεί η νομιμότητα σε ότι αφορά τις αποστάσεις τους από ευαίσθητους χώρους, όπως είναι τα σχολεία, και αφετέρου να ληφθούν υπόψιν οι ενστάσεις των ανθρώπων, οι οποίοι ζουν στο συγκεκριμένο σημείο.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI