Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Η μέτριας έντασης άσκηση προστατεύει τις γυναίκες από το εγκεφαλικό

Σύμφωνα με νεότερα ερευνητικά στοιχεία, που παρουσιάστηκαν στο Διεθνές Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Έρευνας για τα εγκεφαλικά, μια μέτρια άσκηση, όπως το ζωηρό περπάτημα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου στις γυναίκες κατά 20 %. 
Η μέτριας έντασης άσκηση μπορεί επίσης να αντισταθμίσει μέρος του αυξημένου κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που λαμβάνουν θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.

Σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, πιο έντονη δραστηριότητα όπως το τρέξιμο δεν μειώνει περαιτέρω τον κίνδυνο. Οι ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία από 133.479 γυναίκες μεταξύ του 1996 και του 2010.

Εκείνες που ανέφεραν ότι κάνουν μέτρια σωματική δραστηριότητα κατά τα τρία έτη πριν από την εγγραφή στη μελέτη εμφάνισαν 20 % εκατό λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο από τις γυναίκες που δεν ανέφεραν κάποια δραστηριότητα. Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI