Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης "ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοτική Κίνηση Ακομμάτιστων Πολιτών Θερμαϊκού "ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" , παρακολουθεί με ενδιαφέρον την τακτική της Δημοτικής παράταξης "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ" που αντέγραψε (scrita manent) το δικό της πρόγραμμα, όπως μπορεί ο καθ' ένας να διαπιστώσει, διαβάζοντας τήν, κατά πολύ προηγηθείσα, διακήρυξή μας (http://energoidimotes2014.wix.com/tora-oi-dimotes) .
Αυτό (το να υποδείξουμε ριζοσπαστικές δημοκρατικές διαδικασίες που ταράζουν το τέλμα της εκλογικής διαδικασίας του συστήματος και αυτές να υιοθετούνται από άλλους πολιτικούς φορείς) το θεωρούμε πολύ θετικό.
Αρκεί να μην αποτελεί πρόφαση για την κάλυψη κομματικών σκοπιμοτήτων, όπως (από πολλούς γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα) λέγεται ότι πίσω από την "Σ.Θ" κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν συμβαίνει αυτό, κάτι που οσονούπω θα φανεί, τότε, για άλλη μία φορά, οι συστημικές δυνάμεις (μεταξύ των οποίων και ο ΣΥΡΙΖ Α) θα αποδείξουν ότι, προκειμένου να μαζέψουν ψηφαλάκια, είναι έτοιμες να μεταχειριστούν κάθε μεταμφίεση που μπορεί να παραπλανήσει το εκλογικό σώμα. Ακριβώς όπως οι "σοσιαλιστές " του Πα.Σο.Κ επέλασαν νεοφιλελεύθερα στην κοινωνία και οι "πατριώτες" της ΝΔ αποδείχτηκαν δοσίλογοι στις κατοχικές δυνάμεις των "δανειστών", έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ, βάζοντας την προβιά των "ανεξάρτητων πολιτών", αποτελεί την τελευταία γραμμή άμυνας του συστήματος(*) και την τελευταία παράταση της ζωής τού συστήμτος.
Ελπίζουμε η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ" να αποδειχθεί ότι αποτελεί μία δύναμη όπως διατείνεται ότι είναι και όχι ακόμη μία φενάκη της καταστροφικής κομματοκρατίας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


  • (*) Για να μη θεωρηθεί αυθαίρετη η αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ σαν υπερασπιστή του συστήματος, παρατίθεται αυτούσια η σχετική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, σε συνέντευξή του στην ΕΤ, την 22/08/12, λίγο μετά τις εκλογές: "Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε ανάχωμα στην ανεξέλεγκτη κοινωνική σύγκρουση και ύστατη ελπίδα ανάκτησης της αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος" !!!!!!!!!!!!!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI