Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δημιουργική Ανανέωση: Πρόσκληση συμπόρευσης και στελέχωσης του συνδυασμού μας.

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Με όλο τον κόσμο που με εμπιστεύθηκε και στελεχώνει τη Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» συνεχίζουμε αποφασιστικά την προσπάθεια να αφυπνίσουμε τους συνδημότες μας από την παραπλάνηση, τον ενδοτισμό και τον συμβιβασμό με τις τεχνητές αποφύσεις κομματικοποιημένων συνδυασμών. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να σας πείσουμε και να αποκλείσουμε την απόπειρα να συγκροτήσουν καινούργια δημοτική αρχή οι ίδιοι συστημικοί διάδοχοι της συγκάλυψης και της συναλλαγής.
Το φάσμα των επιλογών όλων μας είναι ανάμεσα σε δύο πράγματα : είτε επιλέγουμε την καμουφλαρισμένη επανάληψη της ολοφάνερης εγκατάλειψης του τόπου μας και του συμβιβασμού με την ολιγάρκεια και τη φαυλότητα, είτε συμπορευόμαστε με δυνάμεις που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν το πελατειακό σύστημα και να θεσμοθετήσουν την αξιοκρατία και την πρόκριση των ικανότερων.
Για μια ακόμα φορά διαψεύδουμε ότι έγινε οποιαδήποτε συζήτηση για συνεργασία με άλλη δημοτική παράταξη. Δεν κάνουμε παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις και δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβασμού με κανέναν από τους συνδυασμούς που εκπροσωπούν είτε το χρεοκοπημένο και αποτυχημένο παρελθόν, είτε αυτούς που εκπροσωπούν οποιοδήποτε κόμμα.
Η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ. Έχουμε ήδη συμπληρώσει τα ψηφοδέλτιά μας στην Επανομή και στην Μηχανιώνα, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα συνδημότες μας, προκειμένου να στελεχώσουμε το ψηφοδέλτιο της Περαίας, των Ν. Επιβατών και της Αγίας Τριάδας. Καλούμε όσους συνδημότες από την παραπάνω Δημοτική ενότητα έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν τον αγώνα μας, να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό μας μέχρι 31-3-2014.
Καλούμε όλους αυτούς που δεν ανέχονται τις ψευδολογίες, την κραυγαλέα ανικανότητα, την αμνήστευση του παρελθόντος, την ατιμωρησία και την αχρήστευση και διάλυση της διοίκησης του δήμου μας. Σας καλούμε να αναγνωρίσετε τα σημάδια του «καινούργιου». Φροντίστε να προκύψει το «καινούργιο».
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Στεφανίδης Κυριάκος

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI