Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου Συμπολιτείας Θερμαϊκού: Σχόλιο για δηλώσεις Τσαμασλή.

Αναφορικά με τις νέες «μαγικές» προεκλογικές εξαγγελίες του κ.Γ.Τσαμασλή, από το Γραφείο Τύπου της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Κουζινόπουλο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο κ. Τσαμασλής προσπαθώντας να καλύψει τις σοβαρές ευθύνες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης, του ίδιου προσωπικά αλλά και των αρμόδιων υπουργείων για τα τεράστια κενά που υπάρχουν στα θέματα ασφάλειας, υγείας και πυροπροστασίας στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού, εκτοξεύει ένα ακόμη πυροτέχνημα. Ζητάει από όλους τους κατοίκους να πληρώνουν για την αγορά περιπολικών της αστυνομίας, πυροσβεστικών οχημάτων και ασθενοφόρων. Δεν μας λέει βέβαια αν στα 70.000 άτομα, από τα οποία υπολογίζει ότι θα συγκεντρώσει τα χρήματα, συμπεριλαμβάνονται τα νεογέννητα βρέφη, τα νήπια και οι προς αποδημία στον άλλο κόσμο συμπολίτες μας.

Οι δηλώσεις αυτές του κ.Τσαμασλή, δημιουργούν ένα τεράστιο ζήτημα: Αυτά που προτείνει ότι πρέπει να αγοραστούν από το υστέρημα των πολιτών, είναι ευθύνη της Πολιτείας, της εκάστοτε κυβέρνησης να τα προμηθευτεί και να τα διαθέσει για την κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού συνόλου και όχι να επιβαρύνεται ο αγρίως φορολογούμενος πολίτης. Χώρια που η μέχρι τώρα πρακτική στη διαχείριση παρόμοιων εράνων («Τάμα» της χούντας, έρανοι υπέρ σεισμοπαθών, πυρόπληκτων κλπ), οδηγεί σε αδιαφανείς διαδικασίες.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI