Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Τεχνικής Εταιρίας Γ.Πιπέργιας.

Σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας καθώς και όλη τη σειρά των υπηρεσιών μας. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο μας, μέσα από τον οποίο μπορείτε να ενημερωθείτε για την ποικιλία των δραστηριοτήτων μας που ως σκοπό έχουν τη δική σας εξυπηρέτηση.
Ειδικευόμαστε σε έργα μεγάλης καθώς και μικρής κλίμακας είτε πρόκειται για εμπορικά κέντρα και γραφεία είτε κατοικίες. Βασικές μας άξιες ανέκαθεν αποτελούσαν η καινοτομία,η ασφάλεια και η συνέπεια προς τον πελάτη. Αξίες οι οποίες αποτέλεσαν οδηγό σε ό,τι κάνουμε, με το αποτέλεσμα να αποδεικνύεται περίτρανα μέσω έργων μέχρι και τη σημερινή μέρα.
Οι άνθρωποι είναι η πιο σημαντική πηγή ενέργειας της εταιρείας μας. Παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου η καινοτομία καλλιεργείται έτσι ώστε εργαζόμενοι και συνεργάτες μυούνται στις ολοένα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές καινοτομίες ως μία ομάδα, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους πελάτες μας.
www.pipergias.com

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI