Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο Γ. ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ


Στα χέρια του Δημάρχου η καθαριότητα. Την κατάργηση της θέσης του Αντιδημάρχου Καθαριότητας στο δήμο Θερμαϊκού προωθεί ο Γιώργος Τσαμασλής.



            «Η καθαριότητα πρέπει να είναι αποκλειστική ευθύνη του Δημάρχου. Δεν είναι ζητούμενο απλά να καθαρίσει ο Δήμος. Θέλουμε να έχουμε την πιο καθαρή περιοχή που υπάρχει, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, μιλώντας σε στελέχη του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους».

            Όπως επεσήμανε ο κ. Τσαμασλής, επιδίωξή του είναι να καταργήσει τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και όλες τις αρμοδιότητες στον τομέα αυτόν να τις αναλάβει προσωπικά ο Δήμαρχος.

            «Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η καθαριότητα και για να το κερδίσουμε είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε από την πρώτη μέρα της Δημαρχίας μας. Στόχος είναι όχι μόνο να βελτιώσουμε την εικόνα του τόπου μας, αλλά να θέσουμε τις βάσεις ώστε να έχουμε μια καθαρή περιοχή, που να μπορούμε να τη χαιρόμαστε κι εμείς και τα παιδιά μας», τόνισε ο κ. Τσαμασλής. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI