Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πολιτική αντιπαράθεση και σοβαρότητα.

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται θα πρέπει να αναδείξουν πρόσωπα με προτάσεις, πρόσωπα με άποψη και ικανότητες ώστε να σταματήσει η κακοδιαχείριση να μπει επιτέλους μια τάξη και να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Θα πρέπει πάση θυσία να σταματήσει η ξεδιάντροπη εμπορευματοποίηση των λιγοστών θέσεων από τους παλαιοκομματικούς υποψηφίους. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, για να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και οι δημότες να έχουν επιλογές για εργασία. Μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μιλάμε για καλύτερη ποιότητα ζωής στον τόπο μας.  
Αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να γίνουν δημοψήφισμα υπέρ ή κατά των μνημονίων. Τα «χρίσματα» ο κομματικός εναγκαλισμός και οι κομματικές αντιπαραθέσεις δεν έχουν καμία θέση στις δημοτικές εκλογές. Τόσα χρόνια αυτές οι πρακτικές προκάλεσαν πολλά δεινά στην τοπική αυτοδιοίκηση και μέχρι σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες. Πρέπει να εκλεγούν άτομα ικανά και δυναμικά για να δώσουν λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και να τα βάλουν με την κεντρική πολιτική εξουσία, η οποία σήμερα αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη των δήμων.
Η πολιτική αντιπαράθεση δεν θα πρέπει να περιοριστεί στο ποιος είναι ο ικανότερος να διαχειριστεί τα σκουπίδια, τις λακούβες και το νερό, αλλά στην πολιτική, η οποία αποτελεί το πιο ουτοπιστικό στοιχείο της ανθρώπινης σκέψης. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με φαντασία, ευφυΐα και όραμα για να δημιουργήσουν καινοτόμες ιδέες, για να πάμε μπροστά και να ξεπεράσουμε την κρίση.
Και επειδή πολλοί θα μου πουν ότι αυτά που γράφω φωτογραφίζουν την παράταξη που είμαι επικεφαλής, σας ενημερώνω ότι ναι θεωρώ ότι έχουμε τον καλύτερο συνδυασμό με ανθρώπους καταξιωμένους και άφθαρτους, ανθρώπους με όρεξη και μεράκι. Θεωρώ ότι στην παράταξη μας υποσχόμαστε μόνο ότι θα κάνουμε μια φιλότιμη προσπάθεια για να έχουμε τα αυτονόητα, αλλά και να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ανάπτυξη. Τέλος θεωρώ ότι είμαστε η μοναδική δημοτική παράταξη που δεν έχουμε καμιά σχέση με κομματικούς μηχανισμούς.

Κυριάκος Στεφανίδης

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI