Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Μάρκος Μπόλαρης: Φυσάει Βαρδάρης και ανοίγει ορίζοντες, δείχνει προοπτικές

«Στη Θεσσαλονίκη ξεκινήσαμε: Φυσάει Βαρδάρης…» τονίζει στην NewsMail.gr ο Μάρκος Μπόλαρης,λίγες ώρες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπογραμμίζοντας: ««Ανταποκρίνομαι στην πρόκληση Δημοκρατίας, στην ανάγκη κοινωνικής συνοχής, στο επείγον της πραγματικής οικονομίας για ανάπτυξη. Έχω επίγνωση ότι πρόκειται για πρόκληση συλλογική, που αφορά τους πολίτες που χειμάζονται από την κρίση». Ο κ. Μπόλαρης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του συνδυασμού του με τη ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «Ποιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ;» μπροστά στο ενδεχόμενο ρήξης με την παράταξη, από την οποία προέρχεται.

Γιατί θα είστε υποψήφιος για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας;

Ανταποκρίνομαι στην πρόκληση Δημοκρατίας, στην ανάγκη κοινωνικής συνοχής, στο επείγον της πραγματικής οικονομίας για ανάπτυξη.
Έχω επίγνωση ότι πρόκειται για πρόκληση συλλογική, που αφορά τους πολίτες που χειμάζονται από την κρίση.
Έχω στέρεη πεποίθηση ότι η Περιφέρεια πρέπει να λειτουργήσει ως θεσμός Αυτό – Διοίκησης, εκφράζοντας τις παραγωγικές, πολιτικές, οικονομικές, πνευματικές δυνάμεις του τόπου.
Η Περιφέρεια ως Αυτό – Διοίκηση είναι, πρέπει να είναι πυλώνας Δημοκρατίας, με συμμετοχή πολιτών, φορέων, συλλογικοτήτων.
Δηλαδή εννοώ ότι η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει κέντρο λήψης απόφασης για τα θέματα που αφορούν τον τόπο.

Ποιες είναι οι προτεραιότητες σας για την Κεντρική Μακεδονία;

Η Κεντρική Μακεδονία είναι η μεγάλη περιφέρεια της χώρας. Με κρισιμότατη γεωστρατηγική θέση και πλεονεκτήματα.
Με τις μεγάλες πεδιάδες και τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες. Με τις μεγάλες βιομηχανικές περιοχές και βιοτεχνικές ζώνες. Με το εξαιρετικής σημασίας λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το σημαντικότερο στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Με ζωντανές τις μνήμες του Αλέξανδρου και του Αριστοτέλη. Με παρούσες τις προκλήσεις τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Η μέχρι σήμερα στατική αντίληψη διαχείρισης από τις υπηρεσίες των πρώην επτά νομών, που συναποτελούν την περιφέρεια, έχει βαλτώσει τις προσδοκίες των πολιτών.

Αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στις δομές της Περιφέρειας. Υπηρεσίες φιλικές στον πολίτη , στον εργαζόμενο, στον επιχειρηματία. Υπηρεσίες που υπηρετούν και δεν τσακίζουν γραφειοκρατικά. Αξιόπιστες και αποτελεσματικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες για διαφάνεια και γρήγορη επίτευξη στόχων.

Πολιτικές για τη διάσωση της κοινωνικής συνοχής, για τη στήριξη των ανέργων. Πολιτικές για να φέρουμε στην Περιφέρεια χρηματοδοτήσεις, προγράμματα, επενδύσεις, επιχειρήσεις. Για να μην αναζητήσει ευκαιρίες ούτε ένα παιδί στο εξωτερικό.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI