Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου του συνδυασμού "Θερμαϊκός Νέα Πορεία" για τους παλιννοστούντες.

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της παράταξης «Θερμαϊκός Νέα Πορεία» και του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μαυρομάτη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει τα δάνεια σε παλιννοστούντες και τις συντάξεις των ηλικιωμένων.
Ο τέως καθηγητής του Πανεπιστημίου της Τιφλίδας και πρώην περιφερειακός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Αβραμίδης, ενημέρωσε αναλυτικά τον κόσμο, που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις. 
Όπως είπε ο Γ. Μαυρομάτης η αδικία απέναντι σε βασανισμένους και ταλαιπωρημένους συνέλληνες είναι μεγάλη και ο ίδιος και οι συνεργάτες του ως δημοτική αρχή σε λίγο καιρό θα ασκήσουν όση πίεση μπορούν και όση επιρροή διαθέτουν για να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και η ηθική τάξη. «Έχετε δίκιο και θα παλέψουμε μαζί σας για να το βρείτε» τόνισε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι ο δήμος είναι ο θεσμός της πολιτείας που βρίσκεται εγγύτερα στους πολίτες, ακριβώς για να τους στηρίζει στα δύσκολα, ακόμη και έναντι της κεντρικής εξουσίας.    


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI