Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα»…..

Με καυστικό τρόπο, σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, τις ανέξοδες όσο και ανεφάρμοστες προεκλογικές τερατολογίες που εκστομίζουν στις ομιλίες τους κάποιοι από τους άλλους υποψήφιους δημάρχους της περιοχής.
Εξηγώντας, λίγο μετά την ομόφωνη εκλογή του ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» το γιατί επέλεξε να διαβάσει το κείμενο της ομιλίας του από χειρόγραφο και να μην την πει από στήθους, σημείωσε:
«Σκεφτόμουνα χτες το βράδυ: Βρε συ, λες να αρχίσεις να ενθουσιάζεσαι στη διάρκεια της ομιλίας σου, να σε κυριεύσουν ο οίστρος και η έξαρση και να αρχίσεις να εξαγγέλεις «έργα»,  όπως κάνουν οι άλλοι κύριοι διεκδικητές του δημαρχιακού αξιώματος; Λες να αρχίσεις να τάζεις “Θερμαϊκές Ριβιέρες”, “Αλεξάντερλατς”, “υφάλους”, “ενυδρεία” και δωρεάν παροχή ενέργειας σε όλους τους δημότες;».
Και ο υποψήφιος δήμαρχος της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού»  συνέχισε:
«Όταν πρωτοάκουσα αυτές τις ανέξοδες και ανεφάρμοστες υποσχέσεις, σκέφθηκα: Το έχει φαίνεται η μοίρα των κατοίκων του δήμου Θερμαϊκού σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, κάποιοι υποψήφιοι να υπόσχονται δωρεάν καύσιμα, εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου. Φέτος είναι ο συγκεκριμένος υποψήφιος. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, το 2010, ήταν ένας άλλος, που διεκδικεί και τώρα το δήμο. Και ο οποίος – ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε – υπόσχονταν ότι θα κατασκευάσει… υποθαλάσσιο αγωγό για να φέρνει λέει πετρέλαιο από τη Λιβύη του Καντάφι στο δήμο Θερμαϊκού, ώστε να εφοδιάζει με φτηνό πετρέλαιο τους συνδημότες μας!».
Με βάση όλα αυτά, ο Σπύρος Κουζινόπουλος ολοκλήρωσε το σχόλιό του λέγοντας:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοιες υποσχέσεις, αυτά «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» με τα οποία θα σας βομβαρδίζουν  στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δεν θα ακούσετε από μας ούτε σήμερα, ούτε και μετά τις 18 Μαίου 2014 που θα είμαστε η διοίκηση του δήμου. Και όσοι έρχονται με τέτοια διάθεση δίπλα στην παράταξή μας, για να ακούσουν υποσχέσεις και λόγια του αέρα, πρέπει να τους πούμε ότι μάλλον έκαναν λάθος στη διεύθυνση. Καθώς από μας, από μια στιβαρή διοίκηση που θα κουμαντάρει το δήμο Θερμαϊκού με συνέπεια και αποφασιστικότγητα, θα ακούνε αλήθειες και μόνο αλήθειες και όχι μεγαλοστομίες και παραπλανητικές εξαγγελίες».

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI