Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Πολλαπλά χτυπήματα και κάταγμα ανακάλυψαν οι ιατροδικαστές στον Αλβανο βαρυποινιτη.

Nέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για το θάνατο του αλβανού βαρυποινίτη ο οποίος την 25η Μαρτίου δολοφόνησε τον 46χρονο υπαρχιφύλακα στις φυλακές Μαλανδρίνου και...βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο κελί του, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών αποκλείει ως αιτία του θανάτου επιπλοκή της καρδιάς ή άλλο παθολογικό αίτιο.

Αντιθέτως, στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης γίνεται λόγος για πολλαπλά χτυπήματα και κάταγμα στο στερνό που, κατά την ιατρική έκθεση, συνετέλεσε στο να επέλθει ο θάνατος από αρρυθμίες της καρδιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για χτυπήματα στα άνω και κάτω άκρα με σπειρωτή ράβδο.

Το κάταγμα και τα χτυπήματα, κατά την ιατροδικαστική έκθεση, φέρεται να έχουν καταφερθεί στο θύμα μία η δυο ημέρες πριν από το θάνατο του κρατούμενου.

Οι εισαγγελικές Αρχές επεκτείνουν την ερευνά σε όλα τα πρόσωπα που αναμείχθηκαν κατ’ οποιοδήποτε τρόπο στη μεταγωγή του θύματος από το Μαλανδρίνο στην Άμφισα, στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατήθηκε και στο προσωπικό που τον μετήγαγε στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται κινητοποίηση Αλβανών και άλλων αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές Τρικάλων και Μαλανδρίνου.πηγη skai.gr 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI