Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο Τύπου της παράταξης "ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ - ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"

Σε κλίμα σύμπνοιας και θερμής υποστήριξης του Γιώργου Τσαμασλή, υποψήφιου Δήμαρχου Θερμαϊκού, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους».
            Ενθουσιασμό προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το λογότυπο της παράταξης, το οποίο παρουσίασε ο κ. Τσαμασλής κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, λόγω του πρωτότυπου σχεδιασμού του, που συμβαδίζει με το πρωτοποριακό πρόγραμμα του συνδυασμού, θέτοντας νέες βάσεις στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.
            Μιλώντας στους υποψηφίους, ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Τσαμασλής αναφέρθηκε και στους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, ενώ μοιράστηκε μαζί τους τις επιδιώξεις και το όραμά του για το Δήμο Θερμαϊκού, καλώντας τους να συστρατευθούν και να δράσουν συλλογικά για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο «αύριο».

            «Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι, αλλά η ελπίδα μπορεί να γίνει πράξη, να γίνει έργο. Είναι καθήκον μας να σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας. Να δουλέψουμε όλοι μαζί, με ενότητα, για ένα τόπο καθαρό, με εκσυγχρονισμένο οδικό δίκτυο, πόλο έλξης επισκεπτών, που να είναι σε θέση να παρέχει πραγματικές ευκαιρίες στους πολίτες, στους νέους, σε όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους. Η ευθύνη που μας αναλογεί είναι μεγάλη. Προχωρούμε, λοιπόν, μαζί, ο καθένας απ’ όπου κληθεί να δράσει. Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής. 
            Σημειώνεται ότι η νέα δημοτική παράταξη «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» συνδυάζει αρμονικά την πρωτοποριακή αντίληψη της νέας γενιάς με την πολύτιμη εμπειρία των επιτυχημένων αυτοδιοικητικών στελεχών, έχοντας ως θεμέλιο λίθο την αρχή της διαφάνειας και της ειλικρίνειας.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI