Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αποχώρηση Σπ.Κουζινόπουλου από το χώρο επισήμων της παρέλασης στην Περαία, λόγω «Χρυσής Αυγής»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25-3-2014

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θερμαϊκού, Σπύρος Κουζινόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», αποχώρησε το μεσημέρι από την κεντρική μαθητική παρέλαση του δήμου Θερμαϊκού, στο δημόσιο δρόμο Περαίας-Νέων Επιβατών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, όταν διαπίστωσε ότι στο χώρο των επισήμων, παρίστατο και εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής».
Όταν ο κ.Κουζινόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δήμαρχο Θερμαϊκού για την παρουσία στο χώρο των επισήμων του Χρυσαυγίτη βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης,  Αντώνη Γρέγου, ο δήμαρχος κ.Γιάννης Αλεξανδρής απάντησε ότι από το δήμο δεν προσκλήθηκαν ούτε κόμματα, ούτε βουλευτές. Θεώρησε δε ότι «απρόσκλητα» εμφανίστηκε στο χώρο της παρέλασης.
Σε παρατήρηση του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού Σπύρου Κουζινόπουλου ότι δεν είναι δυνατό να παραβρίσκεται στο χώρο των επισήμων για τον εορτασμό της επετείου της εθνικής μας παλιγγενεσίας ο εκπρόσωπος μιας οργάνωσης, η ηγεσία της οποίας βρίσκεται στη φυλακή με δικαστικές αποφάσεις για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, η απάντηση του απερχόμενου δημάρχου ήταν ότι ήταν δύσκολη η απομάκρυνσή του, καθώς άρχιζε η παρέλαση.
Κατόπιν αυτού ο επικεφαλής της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού» κ.Κουζινόπουλος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από το χώρο των επισήμων, επιλέγοντας να παρακολουθήσει την παρέλαση και να χειροκροτήσει τη μαθητιώσα νεολαία του δήμου Θερμαϊκού από γειτονικό χώρο, μαζί με τους άλλους απλούς πολίτες.



1 σχόλια:

Έχει πολλά κιλά κόμπλεξ ο εν λόγο "κύριος"...
Μαθητική παρέλαση ήτανε όχι κομματική!!!
Θα ήτανε προτιμότερο να ΜΗΝ ήτανε ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στην παρέλαση, αλλά τι να κάνουμε αναγκαστικά βλέπαμε τις φάτσες σας...

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI