Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

12 λόγοι υγείας για να κάνετε σεξ!

Το συχνό περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα σεξ, προσφέρει ευτυχία,μακροζωία και υγιές σώμα αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χειρουργός -Ουρολόγος-Ανδρολόγος στο iatropedia κ.Δ.Μπορούσας.Και εξηγεί τους λόγους που θα σας κάνουν να ξαναμπείτε στο παιχνίδι.
 ανακουφίζει από το στρες και το άγχος
 Κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών το σώμα παράγει ντοπαμίνη, μια ουσία που καταπολεμά τις ορμόνες του στρες και ενδορφίνες, γνωστές και ως «ορμόνες ευτυχίας» 
 γρήγορη απώλεια κιλών
 Κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής τονίζει ο κ Μπορούσας μπορείτε να κάψετε θερμίδες. Αν κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα για 15 λεπτά  θα κάψετε περίπου 7.500 θερμίδες μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό είναι το ισοδύναμο 75 μιλίων τζόκινγκ ! Επίσης αυξάνεται η ποσότητα του οξυγόνου στα κύτταρα σας, και η τεστοστερόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια του σεξ κρατά τα κόκκαλα και τους μυς σας ισχυρά.
 ''ρίχνει'' την πίεση
 Το Σεξ μειώνει τη διαστολική πίεση του αίματος.
 θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 Βοηθάει στην παραγωγή Ανοσοσφαιρίνης Α, ένα αντιγόνο που καταπολεμά την γρίπη και τις ιώσεις.
 χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας
 Το σεξ αυξάνει την ορμόνη ωκυτοκίνη που δημιουργεί εμπιστοσύνη και φέρνει πιο κοντά ζευγάρια.
 γυμνάζει τους μύες της πυέλου
 Με τον τρόπο αυτό βελτιώνει έτσι τις λειτουργίες της κύστης και του εντέρου.
 προστατεύει …τον προστάτη
 Η τακτική εκσπερμάτωση συνεχίζει ο χειρουργός ουρολόγος  εκπλαίνει το προστατικό υγρό που παράγεται στον προστατικό αδένα,και αποτελεί το κύριο συστατικό του σπέρματος, μειώνοντας την πιθανότητα φλεγμονών και “συμφόρησης” του αδένα.
 διευκολύνει τον ύπνο
 Μετά από αυτή την μεγάλη, όμορφη προπόνηση είστε αναγκασμένοι να πάρετε εναν καλό ύπνο. Η αύξηση του καρδιακού ρυθμού και η παραγωγή προλακτίνης, οδηγεί σε αυξημένη μετά τη συνουσία χαλάρωση.
 βελτιώνει τον εμμηνορροϊκό κύκλο
 Το Sex ρυθμίζει τις ορμόνες, οι οποίες με τη σειρά τους ρυθμίζουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο.Το Σεξ μειώνει το στρες, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που επηρεάζεται ο κύκλος σε πολλές γυναίκες
 προλαμβάνει τη στυτική δυσλειτουργία.
 Πενήντα τοις εκατό των ανδρών ηλικίας άνω των 40 πάσχουν από κάποια μορφή στυτικής δυσλειτουργίας και όλοι οι νέοι άνδρες φοβούνται τη στιγμή που δεν θα είναι σε θέση να σηκωθεί πια. Το καλύτερο φάρμακο κατά της ανικανότητας είναι το... σεξ. Η στύση διατηρεί τη ροή του αίματος στις αρτηρίες των γενετικών οργάνων, έτσι ώστε ο ιστός παραμένει υγιής.
 αυξάνει το προσδόκιμο του χρόνου ζωής
 Μια υγιής καρδιά, δυνατότεροι μύες, αύξηση της κυκλοφορίας του οξυγόνου,μείωση του στρές και η ευτυχία είναι μερικοί από τους παράγοντες που προσθέτουν ζωή στα χρόνια και ως εκ τούτου - χρόνια στη ζωή σας
 υγιέστερο σπέρμα
 Αντικαθιστά τα παλιά σπερματοζωάρια από τους όρχεις, την επιδιδυμίδα και τις σπερματοδόχες κύστεις καταλήγει ο κ.Μπορούσας.πηγή

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI