Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Από Γιάννη Τσακμάκα επιστολή προς Πρόεδρο Δ.Σ.

Αγαπητέ Πρόεδρε,
Ως γνωστόν, λόγω προεκλογικής περιόδου, το Δημοτικό Συμβούλιο παύει ουσιαστικά να λειτουργεί έως αναλάβει η νέα διοίκηση.
Στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, έχουμε δρομολογήσει και τους τελευταίους στόχους που είχαμε θέσει (σπίτι των αστέγων, προνοιακά, γραφείο υποστήριξης ΑΜΕΑ), χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια από πλευράς του Δήμου.
Στην Δ.Ε. Μηχανιώνας, παρά του κάθε είδους προσπάθεια που κατέβαλα, δυστυχώς καμία πρόταση και αίτημα δεν προωθήθηκε καθ’ όλη την παρουσία μου ως Αντιδήμαρχος. Ενώ την ίδια στιγμή προωθούνται σε χρόνο express μελέτες και αναμορφώσεις μεγαλεπήβολων σχεδίων σε άλλες Δημοτικές Ενότητες…. Προβλήματα συντονισμού, σωστής επικοινωνίας και εργατικότητας της Διοίκησης που κατ’ επανάληψη έθεσα μεγαλώνουν και θα γιγαντωθούν, άρα τα περιθώρια βελτίωσης της καθημερινότητας των συνδημοτών μας μηδενίζονται.
Η παράταξη  με την οποία εκλέχθηκα ως Δημοτικός Σύμβουλος, έχει προσχωρήσει σύσσωμη σχεδόν σε νέο συνδυασμό, γεγονός που με βρίσκει αντίθετο και η παρουσία μου στην διοίκηση του Δήμου είναι πλέον ηθικό ζήτημα.
Λόγω των παραπάνω καταστάσεων, μη έχοντας πλέον καμία ελπίδα να συνεχίσω να είμαι χρήσιμος στους συνδημότες μου και στον τόπο μου.
Λόγω της απώλειας και των τελευταίων ¨ηθικών κινήτρων¨ για μένα,
Λόγω του ότι η ενασχόληση με τα κοινά, ουδέποτε ήταν επάγγελμα για μένα αλλά ένας διαρκής αγώνας με ελπίδα για το καλύτερο, ελπίδα που έπαψε να υπάρχει.
Παρακαλώ να κάνετε άμεσα δεκτή την παραίτηση μου από Δημοτικό Συμβούλο, Αντιδήμαρχο καθώς και από όλα τα Νομικά Πρόσωπα και Επιτροπές στις οποίες συμμετέχω.
Εύχομαι η παραίτηση μου να είναι αυτό που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ‘‘Θερμαϊκού’’ για το καλό όλων μας.

                                     Μετά τιμής,
   Ο Αντιδήμαρχος
                                                         Κοινωνικής Προστασίας& Πολιτισμού
      Δήμου Θερμαϊκού



{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI