Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".

«Να είστε κοντά στους συμπολίτες μας και στα προβλήματά τους δίνοντας λύσεις», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής στα στελέχη του συνδυασμού, κατά τη διάρκεια σχετικής συγκέντρωσης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους» στην Περαία.
Ο κ. Τσαμασλής αναφέρθηκε αναλυτικά στους βασικούς άξονες του Προγράμματος του συνδυασμού, ζητώντας από τα στελέχη και τους υποψηφίους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις, ώστε να διαμορφωθεί «ένας οδικός χάρτης προς την ανάπτυξη, που θα εξασφαλίσει καλύτερη ζωή για όλους».

Επιπλέον, ο κ. Τσαμασλής αναφέρθηκε στην εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος Θαλάσσιας Αστικής Συγκοινωνίας, ανακοινώνοντας την επίτευξη της τελικής συμφωνίας μεταξύ της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης και του πλοιοκτήτη. «Αυτά που υποσχεθήκαμε, μπαίνουν στην τελική ευθεία υλοποίησης. Το είπαμε και το κάνουμε πράξη. Προσπαθούμε έμπρακτα και όχι με λόγια να δώσουμε λύση στα μικρά, αλλά και στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των συνδημοτών μας», υπογράμμισε ο κ. Τσαμασλής

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI