Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα της Τετάρτης (16.04) κόντρα στον Ολυμπιακό ενημερώνει πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και την έγκαιρη αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων παρακαλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, διότι από τις 17:30 ως και τις 18:30 βάσει των μέτρων ασφαλείας θα είναι κλειστές οι οδοί Κλεάνθους, Μικράς Ασίας, Ανατολικής Θράκης, Ματάλων και λόγω των φραγμών, το εν λόγω χρονικό διάστημα δε θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις θύρες 1,2,3,8 και VIP.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσοι θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την αναμέτρηση, ωστόσο άπαντες θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο και δίχως παρεκτροπές για τη αποφυγή πιθανής τιμωρίας της ομάδας μας.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI