Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου της Δημιουργικής Ανανέωσης.

Στεφανίδης: «Είμαι υπέρμαχος της δυνατής συμμετοχής των γυναικών στα κοινά του Δήμου μας»

Με γυναίκες του Δήμου Θερμαϊκού συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κυριάκος Στεφανίδης την Κυριακή 5 Απριλίου 2014 σε εκδήλωση που έγινε στο ρεστοράν «Αίθριο».  Στην κατάμεστη αίθουσα ο κ. Στεφανίδης επανέλαβε την θέση του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ» πως: «Είμαι υπέρμαχος της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής των γυναικών στα κοινά. Ιδιαίτερα μάλιστα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γιατί χωρίς τη γυναίκα, είναι αδύνατον να πετύχουμε τους στόχους μας».
Από την πλούσια και παραγωγική συζήτηση που έγινε με τις συνδημότισσές μας τέθηκαν θέματα της καθημερινότητας με τον κ. Στεφανίδη να αναφέρει τα εξής: «Ο αγώνας που δίνω μαζί με τους συνεργάτες μου και όλους τους πολίτες που θέλουν ένα διαφορετικό δήμο, μια άλλη κοινωνία. Ειδικά αυτή την περίοδο, όπου ο κόσμος υποφέρει. Όπου η φτώχια και η εξαθλίωση χτυπούν, αν δεν είναι μέσα, στα σπίτια εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών. Όπου τα ποσοστά ανεργίας για την ίδια την γυναίκα, για τους νέους και τις νέες μας, έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό επίπεδο. Να υψώσουμε ασπίδα προστασίας σε συμπολίτες μας που ζητούν βοήθεια και στήριξη. Όχι με ελεημοσύνες και δήθεν φιλανθρωπίες. Αλλά με συγκεκριμένα έργα και δράσεις. Σας καλώ κοντά στην δημοτική μας παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ». Η διαφαινόμενη μεγάλη νίκη οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό σε εσάς, στο ισχυρό φύλλο, στη γυναίκα».


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI