Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Επιτυχία σημείωσε το χτεσινό πάρτι της νεολαίας του ΘΕΡΜΑγΙΚΌΣ-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ με απόλυτη επιτυχία το πάρτι νεολαίας της δημοτικής παράταξης "ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ-ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" στον όμορφο χώρο του παραλιακού καταστήματος PASO all day cafe bar.
Από νωρίς το απόγευμα βρέθηκαν στο cafe οι νεολαίοι της παράταξης και αργότερα η παρέα εμπλουτίστηκε  από μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους της παράταξης.
Το πάρτι της νεολαίας τίμησε με την παρουσία του ο επικεφαλής του συνδυασμού κ.Γιώργος Τσαμασλής και πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Απόλαυσαν  το καφεδάκι και τα ποτά τους ακούγοντας στην αρχή μουσική από τον, dj Manolo και στην συνέχεια από τον μοναδικό καλλιτέχνη Κυριάκο Παπαηλία που τραγούδησε τις γνωστές του επιτυχίες ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.!!!


*Το ιστολόγιο μας ευχαριστεί το γραφείο τύπου της παράταξης καθώς και την διεύθυνση του paso για την άδεια βιντεοσκόπησης της εκδήλωσης.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI