Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Δελτίο τύπου της παράταξης Δημιουργική Ανανέωση.

Με τους επαγγελματίες εστίασης του Δήμου μας συναντήθηκε χθες 1-4-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Κυριάκος Στεφανίδης, προκειμένου να τους ενημερώσει ότι η επιχειρηματικότητα θα είναι στο επίκεντρο της πολιτικής της παράταξης όταν θα εκλεγεί.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι επαγγελματίες επεσήμαναν τα προβλήματά τους και ο κ. Στεφανίδης δεσμεύτηκε εγγράφως ότι προτεραιότητά του είναι ο ευπρεπισμός της περιοχής και η διευκόλυνση των επιχειρηματιών. Ο ευπρεπισμός θα έχει να κάνει με την αποτελεσματική καθαριότητα, την τάξη, την ομοιομορφία και γενικότερα την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του τοπίου. Η διευκόλυνση των επιχειρηματιών θα επιτευχθεί είτε με τη μείωση των δημοτικών τελών και φόρων, είτε με τη μείωση του ενοικίου στην χρήση του αιγιαλού, είτε με τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών τους, είτε με την ελάφρυνση των προστίμων, είτε με την άμεση έκδοση αδειών λειτουργίας.
Επίσης ο κος Στεφανίδης κατέθεσε διάφορες ιδέες για την ανάπτυξη του τουρισμού αναψυχής, εστίασης και διασκέδασης, τις οποίες περιέγραψε στη διπλωματική εργασία που εκπόνησε στα πλαίσια της μετεκπαίδευσής του στην διοίκηση.

Το κλίμα της συζήτηση ήταν πολύ φιλικό και εγκάρδιο, και οι παριστάμενοι πείσθηκαν ότι εκτός από την γνώση υπάρχει η απαραίτητη αποφασιστικότητα για να υλοποιηθεί επιτέλους κάτι σ’ αυτό τον τόπο. Συστατικά που δημιουργούν ένα αίσθημα εμπιστοσύνης στους ίδιους, αλλά και στους δημότες. 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI