Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Άρθρο απάντηση του Γ.Λαζαρίδη.

Σε ειδικό αφιέρωμα στο πρόσωπό μου και υπό τον τίτλο η « ανιδιοτέλεια» του κ. Λαζαρίδη, ο κ. Μαυρομάτης και το επιτελείο του εμφανίζουν για άλλη μια φορά γυμνό το αληθινό τους πρόσωπο. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι δημότες τους γύρισαν την πλάτη κι αυτό ακριβώς θα ξανακάνουν.
Στην προεκλογική φυλλάδα που εκδίδουν, με περίσσιο θράσος γράφουν: «…το ψέμα και η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι καθημερινή πρακτική », και συνεχίζοντας τη χυδαία αναφορά στο πρόσωπό μου, ως αληθινοί κύριοι συμπληρώνουν: «Στην πραγματικότητα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να προσπορίζονται οφέλη – άραγε τι οφέλη; - από τις καταστάσεις».
Με τη ρητορική αυτή ερώτηση, την ανιδιοτέλεια σε εισαγωγικά και την άκρως προσβλητική αναφορά που ακολουθεί σε «βιομηχανία λάσπης Λαζαρίδη», ο κ. Μαυρομάτης δεν κάνει τίποτε περισσότερο από το να εκφράζει την υπέρτατη αγωνία για την πολιτική του ύπαρξη.
Καθώς ουδέποτε είχα την παραμικρή δυσκολία να σηκώσω το γάντι, ρωτάω ευθέως:
Εγώ κύριε Μαυρομάτη ΑΠΕΔΕΙΞΑ την ανιδιοτέλειά μου παραιτούμενος από την θέση του Αντιδημάρχου και - για πρώτη φορά στα χρονικά αυτού του τόπου - και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, πηγαίνοντας στο σπίτι μου. Εσείς, γιατί άραγε δεν πήγατε σπίτι σας, όταν μετά από δυο θητείες δήμαρχος χάσατε στις προηγούμενες εκλογές; Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη σας για τον τόπο που καθιστά αναγκαία και αναντικατάστατη την παρουσία σας, είναι τόσο τεράστια η αρχομανία σας ή έχετε άλλου είδους σχέδια στο μυαλό σας, τα οποία μόνο από την καρέκλα του δημάρχου μπορείτε να υπηρετήσετε;
Τις ίδιες ανακοινώσεις κάνατε και πριν τέσσερα χρόνια, με το ίδιο ύφος και ήθος, τολμώντας μάλιστα να με σύρετε και στα δικαστήρια απαιτώντας αποζημίωση 100.000 ευρώ (τότε μάλιστα δεν θα τα δίνατε υπέρ ορφανών και απόρων κορασίδων όπως ισχυρίζεστε σήμερα αλλά θα τα παίρνατε για τον εαυτό σας). Καθώς βέβαια εσείς δεν είναι δυνατόν να το ξεχάσατε, θα θυμίσω εγώ στους συνδημότες μας ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι και «λίγα είπα» για σας, παραμένοντας στις δημοσιεύσεις μου στα απολύτως αναγκαία για να αποδείξω το ρεπορτάζ της εφημερίδας μου.
Αντιθέτως μάλιστα, «βιομηχανία λάσπης», επιστρέφοντάς σας τον χαρακτηρισμό, δημιουργήσατε εσείς, όταν από το πρωτοσέλιδο του «ανιδιοτελούς» εντύπου σας «Θερμαϊκός νέα πορεία» κατηγορούσατε την σημερινή διοίκηση για «διαγωνισμούς μαϊμού». Ήταν τόσο δε το θάρρος και η αξιοπρέπειά σας ώστε μετά τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Αλεξανδρή στο πρόσωπό σας υπογράψατε δήλωση μεταμέλειας, δήθεν παραπλανημένος από έλλειψη στοιχείων. Αφού την αποδέχτηκε ο κ. Αλεξανδρής, ο οποίος καμία σχέση δεν έχει με σας ως προς την αξιοπρέπειά του, για άλλη μια φορά αποδείξατε την αναξιοπιστία σας καθώς ΔΕΝ τηρήσατε τους όρους που υπογράψατε για να μην προχωρήσει την απαίτησή του για την ποινική σας καταδίκη.
Αφήστε λοιπόν κανένα νέο, άφθαρτο και έντιμο παιδί να με κρίνει γιατί εσείς δεν πληρείται τις προϋποθέσεις. Κι επειδή μάλιστα επιλέξατε ως υπέρτιτλο της εφημερίδας σας « το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», να είστε σίγουρος ότι θα δικαιωθείτε! Δήμαρχος – αντιπολίτευση – σπίτι σας. Δυστυχώς για σας κι ευτυχώς για τους πολίτες, αυτή είναι η φορά του ποταμού!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI