Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Κωστας Κούτουκας: Για προσωπικούς λόγους δεν θα μετέχω στην εκλογική διαδικασία.

Φίλες και φίλοι, σε λίγες μέρες θα κληθούμε όλοι να αναδείξουμε τη νέα Δημοτική Αρχή για τα επόμενα πέντε χρόνια. Μια αρχή αποτελούμενη από ανθρώπους που εμείς επιλέξαμε, και θα εργάζονται για τα δικά μας προβλήματα, άλλοτε θα τα λύνουν με επιτυχία και άλλοτε θα αποτυγχάνουν, είμαι σίγουρος όμως ότι θα προσπαθούν.

Μπορεί να μη συμφωνούμε όλοι με τον τρόπο επίλυσης π.χ. αποκομιδή σκουπιδιών (ιδιώτες ή Δημόσιο), θα πρέπει όμως να επιτρέψουμε την νέα δημοτική αρχή, όποια και αν προκύψει από τους δημότες, να αποφασίσει με ποιο τρόπο θα το κάνει. Θα κριθεί στις επόμενες εκλογές αν πέτυχε ή όχι, αυτό απαιτεί η δημοκρατία που επικαλούμαστε όλοι, κάποιοι δυστυχώς όμως, κατ’ επίφαση.

Τα τελευταία χρόνια, η απαξίωση της Αυτοδιοίκησης εκ μέρους της πολιτείας, δυσκόλεψε τη συμμετοχή ικανών ανθρώπων και αποθάρρυνε κάποιους άλλους. Παρόλα αυτά πιστεύω και το έχω ξαναπεί, ότι ικανοί συμπολίτες μας βρίσκονται σε κάθε παράταξη που διεκδικεί την διοίκηση του δήμου.

Μετά από πολλά χρόνια συμμετοχής μου στα κοινά, από μεράκι και αγάπη για τον τόπο μου, αποφάσισα για καθαρά προσωπικούς λόγους, να μη συμμετέχω ως υποψήφιος σε αυτή την εκλογή.

Θα ευχηθώ σε όσους μετέχουν στη διαδικασία καλή επιτυχία και στους δημότες μας, καλή ΕΠΙΛΟΓΗ.

Θα είμαι ως δημότης, δίπλα στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει, και εύχομαι από σήμερα, να οπλιστεί με δύναμη και κουράγιο για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, αλλά και την ανάπτυξη του οράματος που θα επιλέξουν οι δημότες.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI