Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Debate των 5 υποψηφίων δημάρχων του Δήμου Θερμαϊκού από "ακτιβιστή" και "δημότη"

Αναδημοσίευση από τον Ακτιβιστή.
Debate με τους υποψήφιους δημάρχους του δήμου Θερμαϊκού, διοργανώνουν η τοπική εφημερίδα «δ» ΔΗΜΟΤΕΣ και το site «ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ», την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ.
Η εκπομπή θα γυριστεί σε video και θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΔΗΜΟΤΗ και του ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ, μαζί με το ηχητικό μέρος. 
Η διαδικασία περιλαμβάνει μια κοινή ερώτηση και άλλες τέσσερις εξειδικευμένες (δυο από τον ΔΗΜΟΤΗ και δυο από τον ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ) προς κάθε υποψήφιο δήμαρχο.
Ο χρόνος απάντησης θα είναι έως δυο λεπτά για κάθε ερωτώμενο.
Οι υποψήφιοι δε θα γνωρίζουν από πριν το περιεχόμενο των ερωτήσεων, πράγμα που διασφαλίζει την αμεσότητα των απαντήσεων και διερευνά την ετοιμότητα των υποψηφίων δημάρχων.
Πρόθεση των διοργανωτών είναι να απαντηθούν καίρια και κύρια ερωτήματα που απασχολούν τους ψηφοφόρους και τους κατοίκους του Δήμου Θερμαϊκού, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην σφαιρικότερη ενημέρωση κατά την προεκλογική περίοδο.


Από την πλευρά του ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ τις ερωτήσεις θα απευθύνει ο Χρήστος Ιβάνοβιτς τηλ. 6948482008 και από την πλευρά του ΔΗΜΟΤΗ ο Τατιανός Μάγγος τηλ. 6945593739.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI