Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Safari με ένα Ποδήλατο - νέα βιβλιοπαρουσίαση

Οι Εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Gareth Trewartha σας προσκαλούν στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση παρουσίασης του νέου μας βιβλίου με τίτλο "Safari με ένα ποδήλατο: Περιπέτειες ενός παιδιού στην Αφρική" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου στο cafe Ζώγια (Κομνηνών 18 | Λουλουδάδικα) στη Θεσσαλονίκη.

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσει o Άγγελος Γρόλλιος (φιλόλογος) και ο Δημήτρης Λαγός (εικονογράφος).

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου...
Το τοπίο, η άγρια φύση, οι περιπέτειες και οι συνθήκες διαβίωσης στο κτήμα του παππού μου όπου μεγάλωσα, καθώς και τα ταξίδια, τα safari, και η διαμονή σε διαφορετικές χώρες της Αφρικής λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, σημάδεψαν τη ζωή μου. Η ανατροφή από τη γιαγιά μου ήταν καθοριστική και τα διδάγματά της με επηρέασαν και διαμόρφωσαν την προσωπικότητά μου.
Το ποδήλατο ήταν το μέσο που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω κρυφές εξορμήσεις και να ανακαλύψω σημεία τα οποία διαφορετικά δεν θα είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω, να παρατηρήσω άγρια ζώα με απόλυτη αφέλεια, αγνοώντας τους πιθανούς κινδύνους. Γνώρισα από κοντά τους ιθαγενείς, αν και η αποικιοκρατική νοοτροπία άτυπα απαγόρευε τέτοιου είδους επαφές. Έζησα στιγμές πραγματικής ελευθερίας, χωρίς τα δεσμά του περιορισμού των μετακινήσεών μου, αλλά βίωσα και την επικοινωνία με ανθρώπους που με βοήθησαν να αξιολογήσω ανεπηρέαστα τη σχέση μου με αυτούς, στο περιβάλλον όπου ζούσαν.

Γνωρίστε τον συγγραφέα...
Ο Gareth Trewartha γεννήθηκε στην Τανζανία της ανατολικής Αφρικής από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Βρετανό. Τα πρώτα του χρόνια μεγάλωσε στο κτήμα του παππού του στους πρόποδες του Kilimanjaro. Στη συνέχεια λόγω της εργασίας του πατέρα του έζησε σε διάφορες χώρες της Ανατολικής Αφρικής. Στα δώδεκα του χρόνια οι γονείς του αποφασίζουν την οριστική μετοίκηση τους στη Βρετανία.
Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα φοίτησε σε δραματική σχολή και σε ωδείο. Τελειώνοντας τις σπουδές του εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με τον τουρισμό. Ίδρυσε τουριστική επιχείρηση ειδικεύοντας στον εναλλακτικό τουρισμό. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με θέματα που αφορούν το φυσικό περιβάλλον, τον φυσιολατρικό τουρισμό και τις ποδηλατικές εκδρομές.
 

ΠΟΥ; cafe Ζώγια (Κομνηνών 18 | Λουλουδάδικα | 2310244702)

ΠΟΤΕ; Τετάρτη 9 Απριλίου στις 20:00

Μία δημιουργία των Εκδόσεων iWrite 
Με την εμπειρία των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή
www.iwrite.gr 2311 27 28 03 | info@iwrite.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI