Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συνέντευξη με τον Διευθυντή της Skies Aviation Academy κ.Πασχάλη Σαμαρά.(βιντεο)

Βρεθήκαμε σήμερα στις εγκαταστάσεις της  SKIES AVIATION ACADEMY στην Περαία όπου μας υποδέχτηκε ο Οικονομικός Διευθυντής κ. Πασχάλης Σαμαράς από τον οποίο ζητήσαμε να μας ενημερώσει σχετικά με την λειτουργία της Ακαδημίας.

Μας έγινε ξενάγηση στους χώρους της σχολής,επισκεφθήκαμε τα γραφεία των εκπαιδευτών,τις αίθουσες των εκπαιδευόμενων,τον χώρο της ενημέρωσης πριν τις πτήσεις καθώς και στον σύγχρονο προσομοιωτή πτήσεων (flight simulator).

Πριν από τον κύριο Σαμαρά μας ενημέρωσε για το Εκπαιδευτικό έργο της Ακαδημίας ο Safety Manager κ.Χάρης Λυσανδρίδης τον οποίο και ευχαριστούμε.

Μείναμε έκθαμβοι τόσο από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις όσο και για την ζεστασιά με την οποία μας υποδέχτηκαν στην Ακαδημία.

Να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κ.Πασχάλη Σαμαρά και να αναφέρουμε ότι η Ακαδημία είναι  κόσμημα για την περιοχή του Θερμαΐκού.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ενημέρωση και την συνέντευξη.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI