Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΦΚΑΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Ο Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού είναι μια εθελοντική ομάδα φτιαγμένη από κυνηγούς, εγγεγραμμένο μέλος στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας από το 2008 με αρ.μητρώου 55/2008, άμεσα συνεργαζόμενο με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσ/νίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όλα αυτά τα χρόνια με τις δράσεις του έχει καταφέρει ν’ αλλάξει τη γνώμη του κόσμου για τους κυνηγούς. Ο σύγχρονος κυνηγός – διασώστης είναι ενεργό μέλος της πολιτείας και είναι παρόν στα μεγάλα γεγονότα. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις- σεμινάρια- μαθήματα (πρώτες βοήθειες, δασοπυρόσβεση, ορεινή διάσωση κλπ) συμμετέχει όπου τον καλούν για να βοηθήσει τους κρατικούς φορείς σε φωτιές (Σέιχ Σου, Περαία, Άγιο Όρος, Ασπροβάλτα, Σιθωνία κλπ) αλλά και σε ορεινές έρευνες – διασώσεις σε ορειβάτες και εκδρομείς που χάθηκαν (όρος Μπέλλες, Όλυμπος, Νιγρίτα) σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο. Έχοντας δημιουργήσει 2 βάσεις ετοιμότητας σε Κιλκίς και Χαλκιδική καλύπτουμε πλέον όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου και ανήκουμε.

Οι τοπικές αρχές του Δήμου Θερμαϊκού αναγνωρίζοντας την προσφορά μας που αφορά την προστασία των δημοτών πήρε ομόφωνη απόφαση και μας παραχώρησε χώρο στέγασης. Τα νέα γραφεία μας βρίσκονται Ξενίου Διός 16 στην Περαία Θεσ/νίκης. Ο ΟΦΚΑΘ θα συνεχίσει να προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες στο Δήμο μας όπου και όποτε μας ζητηθεί.

Για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο μας απονεμηθεί δίπλωμα "τιμής ένεκεν" από τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ευχαριστήριες επιστολές από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας για τη βοήθεια στο πρόσφατο σεισμό και από το προξενείο της Σερβίας για τη βοήθεια στο σερβικό λαό.
Και όπως λέει και το σλόγκαν μας
Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
Γίνε εθελοντής βοηθά όσο μπορείς. Έλα στην ομάδα του ΟΦΚΑΘ.



Με τιμή
Χρήστος Λιάπης
                                      Γενικός Γραμματέας ΟΦΚΑΘ

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI