Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ένοχος για απλή συνέργεια ο Παπαγεωργόπουλος

Την απόφασή του ανακοίνωσε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι το δικαστήριο για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον Μ. Λεμούσια, τον Π. Σαξώνη, καθώς και για τους δύο διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σαξώνη για την υπεξαίρεση στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ένοχους για απλή συνέργεια τον Παπαγεωργόπουλο και τον Λεμούσια, ενώ ένοχους για συνέργεια σε βαθμό πλημμελήματος έκρινε τους δύο διευθυντές της ταμειακής υπηρεσίας, οι οποίοι το πιο πιθανό είναι πως θα αφεθούν ελεύθεροι.
Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε: "Είναι λάθος κ. πρόεδρε!".  Ο συνήγορος του Μ. Λεμούσια, Α. Κούγιας, στην αγόρευσή του ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνωριστεί στον πελάτη του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, με τον Λεμούσια να αντιδρά και να λέει: " Δεν θέλω το ελαφρυντικό, δεν θέλω τον οίκτο κανενός, την αθωότητά μου θέλω" και τον πρόεδρο της έδρας να απαντά: "Αυτό έχει κριθεί". "Αυτό δεν είναι απόφαση, είναι δολοφονία εν ψυχρώ" απάντησε ο Λεμούσιας. seleo.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI