Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ενημερώνεται από χτες ο νέος Γ.Γ στο δήμο Θερμαικού. Υπέρ-αντιδήμαρχος ο κ.Π.Μήλιος;;;

Γράφει το Tsounami*.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκε και "έπιασε δουλειά" ενημέρωσης ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Θεοδόσης Χατζηιωαννίδης  ο  οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αμέσως με την ορκωμοσία της νέας διοίκησης.
Ενημερώνονται από χτες και δύο ειδικοί σύμβουλοι σε θέματα πληροφόρησης και μηχανοργάνωσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Μαυρομάτης μάλλον καταλήγει στο να ορίσει υπέρ αντιδήμαρχο τον κ. Π. Μήλιο αναθέτοντας του  καθήκοντα Αντιδημάρχου Οικονομικών-Διοικητικών και Θερμαΐκού.

Εμείς σαν ιστολόγιο θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια του νέου Αντιδημάρχου και θα βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει αλλά, πρέπει να γνωρίζει (και το ξέρει καλά) ότι θα είμαστε απέναντι του εάν και όπου χρειαστεί σε ότι έχει σχέση με αδιαφάνεια και την καθυστέρηση στην  επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας.

*Με τον κ. Μήλιο γνωρίζομαι αρκετά χρόνια,γνωρίζω τις απόψεις του,τις θέσεις του,τις γνώσεις του στα τοπικά θέματα (χρόνια δημοτικός σύμβουλος κατέχοντας και θέσεις διοίκησης στο παρελθόν) είναι από τα γνήσια παιδιά της Περαίας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει,να του ευχηθώ λοιπόν (εάν είναι ακριβής  η πληροφόρηση που έχω) Καλή Επιτυχία και Καλή Δύναμη.

1 σχόλια:

Πολύ καλή επιλογή στο πρόσωπο του Τάκη Μήλιου.
Καλή επιτυχία.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI