Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη

Αύριο ξεκινά η αποκομιδή απορριμμάτων και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων από την ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε το έργο αυτό για τον επόμενο ένα χρόνο στο Δήμο μας.
Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή, και από εκπρόσωπο της εταιρείας, που αναδείχθηκε ανάδοχος έπειτα από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό.
Να σημειώσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Θερμαϊκού με την υπ.αρ.110/2013 απόφαση ενέκρινε την ανάθεση των υπηρεσιών αποκομιδής απορριμμάτων και καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Θερμαϊκού σε ιδιώτη, λόγω της αδυναμίας παροχής των αντίστοιχων υπηρεσιών βάσει της υφιστάμενης υποδομής και του προσωπικού του Δήμου.
Ενώ όμως ο  σχετικός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2013, οι χρονοβόρες δικαστικές διαμάχες με άλλους υποψήφιους αναδόχους καθυστέρησαν την υπογραφή της σύμβασης με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, που είχε ως αποτέλεσμα την ένταση και δυσφορία της καθημερινότητας των πολιτών μας.
“Έστω και στο τέλος της θητείας μου, προσπαθώ να διευκολύνω τη ζωή των συνδημοτών μου, αλλά και τη νέα διοίκηση, που δεν θα έχει να σκεφτεί από την πρώτη μέρα το θέμα της υγιεινής των κατοίκων της. Ήταν μια υπόσχεση στον εαυτό μου, πάνω απ' όλα, και αποχωρώ με ήσυχη τη συνείδησή μου”, επεσήμανε ικανοποιημένος από την εξέλιξη ο κ. Αλεξανδρής και, καταλήγοντας, τόνισε ότι εντός των προσεχών ημερών ολοκληρώνεται και ο οδοφωτισμός της Ανθέων ως το πάρκο των Νέων Επιβατών.
Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει τις εξής εργασίες:
1.   Αποκομιδή απορριμμάτων και εναπόθεση στο ΣΜΑ Ν. Μηχανιώνας 
2.    Πλύσιμο κάδων
3.    Μεταφορά απορριμμάτων από  το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Νέας Μηχανιώνας στο ΧΥΤΑ Μαυροράχης
4.    Μηχανική οδοσάρωση
5.    Καθαρισμό στα καλαθάκια της παραλιακής ζώνης.

Η διάρκεια της σύμβασης είναι για δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της και το συνολικό κόστος της ανέρχεται σε 1.084.921,46€.

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI