Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Στάθμευση σκαφών, τρέιλερ και όχι μόνο...

Το άρθρο 34 του Κ.Ο.Κ., παρ, 5, μεταξύ άλλων αναφέρει:
"5. Μέσα στις κατοικημένες περιοχές, σε θέοεις όπου επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση, οι οδηγοί οχημάτων ή ζώων υποχρεούνται να θέτουν αυτό όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος. 
    Στους μονόδρομους επιτρέπεται η στάση ή η στάθμευση και στην αριστερή πλευρό. Αν δεν υπόρχει πεζοδρόμιο, οι οδηγοί υποχρεούνται να αφήνουν ελεύθερο χώρο πλάτους ενός (1) μέτρου, τουλάχιστον, για τη διέλευση των πεζών. 
    Στις κατοικημένες περιοχές απαγορεύεται η στάθμευση φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους πάνω από 3,5 τόνουςλεωφορείωνμηχανημάτων έργωναγροτικών μηχανημάτωνρυμουλκούμενων, τροχόσπιτων και σκαφών, πέραν από 24 συνεχείς ώρες. 
    Η στάθμευση αυτών μπορεί να πραγματοποιείται σε κατάλληλους περιφραγμένους χώρους που ορίζονται από τους οικείους δήμους ή κοινότητες, οι οποίοι μεριμνούν και για τη φύλαξή τους, ενώ με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Δημόσιας Τάξης και Περιβάλλοντος, χωροταξίας και Δημόσιων 'Εργων καθορίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής, στην οποία προβλέπονται και οι δαπάνες φύλαξης, συντήρηοης κ.λπ.. (http://www.glavopoulos.gr/kok/kok034.php)"

Το γνωρίζουν αυτό οι υπεύθυνοι του Δήμου μας; 
Οι παλαιότεροι και οι νέοι;
Κι αν το γνωρίζουν σκοπεύουν να κάνουν κάτι γι' αυτό;

Δε φτάνει το χάλι των δρόμων του Δήμου μας, επιπλέον έχουν γεμίσει με τρέιλερ, βάρκες, αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί...

Σας ευχαριστώ
Δ.Α.

(τα στοιχεία του αναγνώστη βρίσκονται στην διάθεση του ιστολογίου)

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI