Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠ0Υ ΕΘΟΠΑΚ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014.

Στα πλαίσια του έργου της στον τομέα του εθελοντισμού, η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης και Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ.) του Δήμου Θερμαϊκού δραστηριοποιήθηκε και το μήνα που πέρασε με σειρά ενεργειών, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν οι ακόλουθες:

-          Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, υγειονομική κάλυψη από την ΕΘΟΠΑΚ στους κολυμβητικούς αγώνες στην παραλία Νέων Επιβατών.
-          Το τριήμερο 19 έως 21 Σεπτεμβρίου, συμμετοχή και κάλυψη στις εκδηλώσεις για τη γενέθλια ημέρα της Περαίας.
-          Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, συμμετοχή της ΕΘΟΠΑΚ στον 28ο ορειβατικό μαραθώνιο Ολύμπου και κάλυψη της διοργάνωσης.
-          Στις 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΘΟΠΑΚ για συζήτηση και συναπόφαση επί θεμάτων που αφορούν την ομάδα και τη λειτουργία της.

Παράλληλα, συνεχίστηκαν οι προετοιμασίες για την 4η Σχολή Διασωστών εν όψει της έναρξης των μαθημάτων την 1η Οκτωβρίου (τηλ. επικοινωνίας 23920 23121 και 6997 028658).


Επίσης, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την καρδιακή ανακοπή, η ΕΘΟΠΑΚ ενημερώνει τους συνδημότες ότι την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου τα γραφεία της θα είναι ανοικτά 10-12 το πρωί και 7-8 το απόγευμα για ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων από τα μέλη και τους εκπαιδευτές της ομάδας σχετικά με την καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). 

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI