Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.

Διοργάνωση  κατά τόπους ομάδων εθελοντών στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Θερμαϊκού ώστε οι παρεμβάσεις  να είναι στοχευμένες  ,οργανωμένες και αποτελεσματικές, αποφάσισαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης και οι εκπρόσωποι     των συλλόγων Πολιτικής Προστασίας και Κυνηγετικών συλλόγων Περαίας και Επανωμής  καθώς και του συλλόγου Αποστράτων Αξιωματικών Δήμου Θερμαϊκού σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο .
Η συνάντηση αυτή είναι συνέχεια της εξαγγελίας της νέας δημοτικής αρχής για τη δημιουργία σώματος εθελοντών του Δήμου ,το οποίο θα κινητοποιείται σε θέματα περιβάλλοντος ,κοινωνικής εργασίας και γενικότερα στις περιπτώσεις όπου ο εθελοντισμός  κρίνεται  πρόσφορος.
Όπως συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα οι ομάδες των εθελοντών θα κινητοποιηθούν σε δράσεις για την καθαριότητα των ακτών και των κοινόχρηστων χώρων, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και  την κοινωνική πρόνοια. Την οργανωτική ευθύνη για τη συγκρότηση αυτών των ομάδων εθελοντών θα έχει ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πρόνοιας Θεόδωρος Τζέκος, ενώ ο Δήμος θα συνδράμει στους εθελοντές με τα  μέσα που διαθέτει .
Μετά τη συνάντηση ο Γιάννης Μαυρομάτης  δήλωσε :Η ομάδα των  εθελοντών του Δήμου Θερμαϊκού  εισέρχεται πλέον σε φάση υλοποίησης ,στόχος είναι να αξιοποιηθεί η διάθεση των πολιτών για προσφορά επ ωφελεία του κοινωνικού συνόλου. Τα αποτελέσματα της κινητοποίησης είναι άμεσα Ο Δήμος πήρε την πρωτοβουλία ,βοηθάει με όσα μέσα δια θέτει ,αλλά η οι εθελοντές διατηρούν την αυτονομία τους .Άλλωστε στον πυρήνα της πολιτικής της διοίκησης του Δήμου βρίσκεται η συμπαράσταση και η στήριξη των εθελοντών αλλά επ ουδενί η «σκληρή καθοδήγησή τους».
Όλα γίνονται σε συνεργασία αφού πρώτα καταγράφονται οι ανάγκες που υπάρχουν και τα μέσα που μπορούν να διατεθούν.
Και από τη διοίκηση του Δήμου αυτή η συνεργασία με τους δημότες συνιστά βασικό παράγοντα επίτευξης των στόχων ,που είναι πρωτίστως η βελτίωση της καθημερινότητας, ώστε ο Δήμος μας να βρεθεί στη θέση που του αξίζει.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI