Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Αλ. Διαμαντόπουλος: Επιρρίπτω ευθύνες στον κ. Τζιτζικώστα

Για τις θέσεις της Περιφερειακής παράταξης "Συμμετέχω" του Μάρκου Μπόλαρη μίλησε στην εκπομπή "Όψεις και Απόψεις" με την Έλσα Αγοραστού στην Βεργίνα Τηλεόραση, ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.
Ο Αλ. Διαμαντόπουλος κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα για κωλυσιεργία στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, το οποίο ένα μήνα μετά την έναρξη των μαθημάτων ακόμα δεν έχει λυθεί στο σύνολό του.
«Ένα μήνα μετά από την έναρξη των μαθημάτων και σε μερικά σχολεία δεν υπάρχει μεταφορά μαθητών. Ο καθένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά αν ήμουν στο ρόλο του Περιφερειάρχη, ήξερα πολύ καλά πώς πρέπει να πιέσω τις καταστάσεις, να μεταβώ στην Αθήνα για να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα πολύ σοβαρά.
Επιρρίπτω ευθύνες στον κ. Τζιτζικώστα και στο επιτελείο του, ότι όταν από το καλοκαίρι διαφαίνεται ότι θα ζήσουμε ένα έργο που το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια συνεχόμενα, δεν περίμενα να έρθει η διαβούλευση στο πλαίσιο που προτάσσει το υπουργείο μία μέρα πριν την έναρξη των μαθημάτων. Το λιγότερο που μπορούσε να κάνει είναι από το καλοκαίρι οι διαβουλεύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης «Συμμετέχω» καταφέρθηκε κατά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και για το ζήτημα με το ερωτηματολόγιο Φούχτελ.
«Με τρόπο θρασύ ο κ. Φούχτελ έστειλε ένα ερωτηματολόγιο στους ΟΤΑ ζητώντας να του δώσουν τα περιουσιακά στοιχεία του κάθε δήμου και του κάθε οργανισμού της Αυτοδιοίκησης.
Ουδέποτε πήραμε απάντηση από την Περιφέρεια. Δεν γνωρίζουμε αν έδωσε τα στοιχεία ο κ. Τζιτζικώστας. Αδημονώ και περιμένω να δω ποια είναι η θέση του κ. Περιφερειάρχη για αυτό το θέμα» σχολίασε μεταξύ άλλων ζητώντας ένα ενιαίο μέτωπο στην Περιφέρεια, διοίκησης και αντιπολίτευσης.
Αναφερόμενος τέλος στα γενικότερα πολιτικά ζητήματα, ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης «Συμμετέχω» του Μάρκου Μπόλαρη ζήτησε αλλαγή πολιτικής εκτιμώντας ότι αυτή οι πολίτες την βλέπουν στο πρόσωπο μιας κεντροαριστερής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ευχής έργων να γίνουν εκλογές ακόμη και αύριο. Υπάρχει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος που κοστίζει καθημερινά» ανέφερε κάνοντας κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την αλλαγή της πολιτικής του.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει αφομοιωθεί σήμερα από τη ΝΔ και αυτό με λυπεί. Είμαι σοσιαλιστής αλλά κάτι τέτοιο δεν εκφράζεται σήμερα από αυτό το κόμμα. Αν η δημοκρατική παράταξη έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και μπορούμε να μιλήσουμε σοσιαλιστικά τότε θα το δούμε, αλλά κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται αντίθετα διαφαίνεται η στροφή του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=KNjp-yu0l28

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI