Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Συλλυπητήρια από τον Σ.Σ.&Σ.Α.Θερμαικού στην οικογένεια του άτυχου Αστυνομικού.

Ο Σύνδεσμος  Στρατιωτικών & Σωμάτων Ασφαλείας  Δήμου Θερμαϊκού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ    Εκφράζει  τα συλλυπητήριά μας και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του άτυχου Ειδικού Φρουρού, μέλους της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος έχασε τη ζωή του παρασυρόμενος από διερχόμενο Ι.Χ., ενώ εκτελούσε έλεγχο για εντοπισμό ύποπτων οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού..
 Πριν καλά στεγνώσει  το δάκρυ από τον άδικο χαμό  των τριών στρατιωτικών στον Βόλο  ήρθε νέο δάκρυ να κυλίσει από τα μάτια των συναδέλφων μας στις Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας
Η λίστα των αστυνομικών, που «χάνονται» εν ώρα καθήκοντος, δυστυχώς, μεγαλώνει επικίνδυνα. Δυστυχώς η αποφράδα σημερινή ημέρα  δεν ολοκληρώθηκε με τον θάνατο του Δημήτρη αλλά πρόσθεσε κι έναν ακόμη συνάδελφο αστυνομικό, θύμα του πολύνεκρου τροχαίου στην Πέτρου Ράλλη. Ακόμη  δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του δευτέρου συναδέλφου.
Η στήριξη των οικογενειών των συναδέλφων είναι η ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας και όλων μας,         τα μέλη του Συνδέσμου Στρατιωτικών & Σωμάτων Ασφαλείας  Δήμου Θερμαϊκού  εύχεται καλό κατευόδιο για τους αποδημήσαντες Συναδέλφους, θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες στους,  δύναμη και καρτερία να ζήσουν χωρίς τους ανθρώπους τους
Επίσης η πολιτεία, εκτός από την υποχρέωσή της να στηρίξει έμπρακτα τη σύζυγο και το λίγων μηνών παιδί τους, οφείλει να εξετάσει προσεκτικά τα αίτια των τραγικών ατυχημάτων και να εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες που θα τα αποτρέπουν.

. 
.
                                                                                       Για το Δ.Σ.

                                                                                    Ο Πρόεδρος
                                                                                Βασίλειος Διαμαντίδης


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI