Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρ. Παπασαραφιανό συνεχάρη ο δήμαρχος Γ. Μαυρομάτης.

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο kick boxing, στην κατηγορία εφήβων, στα μείον 94 κιλά Χρήστο Παπασαραφιανό, που είναι δημότης Θερμαϊκού δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης.
Ο νεαρός πρωταθλητής επεβλήθη όλων των αντιπάλων του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο δήμαρχος συνεχάρη τον αθλητή και του επεσήμανε ότι η επιτυχία του αντανακλά στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η επιτυχία του Χρήστου είναι επιτυχία όλων μας, με την έννοια της χαράς και της υπερηφάνειας. Τώρα, πια, ο νεαρός αθλητής αποτελεί πρότυπο για τους συναθλητές, τους συμμαθητές και τους φίλους του, κάτι που πρέπει να τον γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνη. Ο αθλητισμός είναι από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες ενός ανθρώπου, διότι γυμνάζει πνεύμα και σώμα, ενώ ταυτόχρονα –ιδιαίτερα στους νεότερους- καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και διδάσκει ότι ο ανταγωνισμός έχει κανόνες και δεοντολογία. Ο δήμος έχει πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών και των  συλλόγων της περιοχής, ώστε να αθλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες».  

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI