Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον υπεύθυνο τύπου του δήμου τον κ.Ν.Μπαλάφα

Σήμερα  με κάλεσε (με την ιδιότητα του blogger) o  Νίκος Μπαλάφας, Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης που ανέλαβε την ευθύνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την ενημέρωση των δημοτών μας.
Χτες προηγήθηκε συνάντηση του με φίλο μπλοκερ και όπως μου ανέφερε θα ακολουθήσουν και άλλες συζητήσεις με μπλόκερς και εκδότες τοπικών εφημερίδων.
Θεωρώ ότι αυτό το άνοιγμα προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μόνο θετικά μπορεί να φέρει.
Η συζήτηση μας ήταν γενική και εστιάστηκε  σε  θέματα που αφορούν την ενημέρωση.
Του ανέπτυξα κάποιες σκέψεις μου, με είπε και ο ίδιος τις δικές του απόψεις και συμφωνήσαμε, να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί πλέον για μια εξειδικευμένη συζήτηση.
Τον Νίκο Μπαλάφα τον ξέρω χρόνια, γνωρίζω τους αγώνες του για τον τόπο, διάβασα τα βιβλία του για την Περαία, είναι νομικός, χρόνια υπηρετεί τον δήμο από θέσεις καίριες, πιστεύω πως και στον τομέα της ενημέρωσης που ανέλαβε θα τα καταφέρει.
Να του ευχηθώ λοιπόν καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

*Εμείς σαν ιστολόγιο έχουμε δεσμευτεί στους αναγνώστες μας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να έχουν πλήρη ενημέρωση σε όλα τα τοπικά θέματα,το πράξαμε με την προηγούμενη διοίκηση το ίδιο θα πράξουμε και με την νέα.
Σκοπός μας είναι η πλήρη ενημέρωση των δημοτών.
Αρχή μας είναι το σλόγκαν "όλα στο φως" και έτσι θα πορευτούμε.!!

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI