Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Γενική συνέλευση της «Συμπολιτείας Θερμαϊκού»

Τη Γενική Συνέλευση των μελών της, πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» τη Δευτέρα 3/11/2014 και ώρα 18:00 στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη, στη Νέα Μηχανιώνα, με θέματα τον απολογισμό δράσης και την  οργανωτική διάρθρωση της παράταξης.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα εκλεγεί το Συντονιστικό Συμβούλιο της «Συμπολιτείας» και θα στελεχωθούν οι πέντε ομάδες εργασίας, που είναι:
· Ποιότητας Ζωής. Ασχολείται με θέματα υποδομών, περιβάλλοντος, διαχείρισης απορριμμάτων, δικτύων, πρασίνου, δημοσίων χώρων.
· Εκπαίδευσης και Αθλητισμού.
· Πολιτισμού. Ασχολείται με θέματα  ερασιτεχνικής δημιουργίας, εκδηλώσεων, νεολαίας.
· Υπηρεσιών υγείας, εθελοντισμού, δομών κοινωνικής και πολιτικής προστασίας.
· Οικονομίας. Ασχολείται με θέματα σχεδιασμού, ανάπτυξης, ενέργειας, απασχόλησης, γεωργίας και καλλιεργειών, καθώς και με τα οικονομικά του Δήμου.
Κάθε μέλος ή φίλος της παράταξης μπορεί να συμμετέχει σε μία ή περισσότερες Ομάδες Εργασίας. Κάθε ομάδα μπορεί να καλεί στις συγκεντρώσεις και στις συζητήσεις της φίλους της παράταξης ή πολίτες που μπορούν και θέλουν να συμβάλλουν στην επεξεργασία θέσεων της παράταξης για κάποιο θέμα του δήμου.


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI