Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Καταγγελία - σοκ από τον πρόεδρο Ολυμπιονικών με αναπηρία

Μία καταγγελία-σοκ κάνει ο πρόεδρος των ολυμπιονικών με αναπηρία Σίμος Παλτσανιτίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο seleo.gr αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου ουσιαστικά απαγόρευσαν στον ίδιο και άλλους συναθλητές του που είχαν όνειρο ζωής να τρέξουν στην Αυθεντική Διαδρομή, με τη δικαιολογία ότι... θα ενοχλούσαν τους υπόλοιπους δρομείς!
​«Να μην τολμήσει ξανά πολιτικός να φωτογραφηθεί μαζί με τους Παραολυμπιονίκες».
Ο Σίμος Παλτσανιτίδης, που έχει τιμήσει τα χρώματα της χώρας μας σε παλαιότερες μεγάλες διοργανώσεις, δεν κατάφερε να τρέξει στην πόλη του, καθώς, όπως καταγγέλλει, «η Αυθεντική Διαδρομή Μαραθωνίου έγινε Αυθεντική Διαδρομή Ρατσισμού».
«Η αμέλεια και η απραξία της οργανωτικής επιτροπής δεν έχει προηγούμενο. Προετοιμαζόμαστε εννέα μήνες για αυτον τον Μαραθώνιο. Έχουμε τρέξει στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και αλλού, αλλά για την Κλασική Διαδρομή μας είπαν όχι, με το αιτιολογικό ότι θα ενοχλούσαμε τους υπόλοιπους αθλητές.
»Εμείς τους προτείναμε να ξεκινήσουμε λίγο αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης, ώστε να έχουν φύγει οι υπόλοιποι αθλητές και να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Όμως οι διοργανωτές -που φυσικά δεν μας απάντησαν γραπτώς, αλλά προφορικά- ήταν... ανένδοτοι» λέει ο πρόεδρος των ολυμπιονικών με αναπηρία.πηγή: www.seleo.gr

{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI