Web Informer Button

Οι άλλες μας ιστοσελίδες.


Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη .!!
========================================

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

    
Συνεχίζοντας την πορεία προς τις εκλογές ο Βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, 13  μέρες  πριν από τη σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών,  πραγματοποιεί συναντήσεις με τους πολίτες της Περιφέρειάς του με μεγάλη επιτυχία, ενώ εντυπωσιακή είναι  η παρουσία της νεολαίας.
    Γεμίζει ασφυκτικά τις αίθουσες, κάτι που θυμίζει παλαιότερες εποχές, και είναι ο μόνος Βουλευτής στη Μακεδονία και ίσως σε ολόκληρη την Ελλάδα που αντιμετώπιζε πολύ πριν τις εκλογές  με θάρρος τους εξαγριωμένους πολίτες και απαντούσε  στις ερωτήσεις και τις αγωνίες τους.

  Ο κ. Αναστασιάδης   μίλησε  χθες  Δευτέρα 12  Ιανουαρίου  στις επτάμισι  το απόγευμα , στην κατάμεστη αίθουσα του  Θερμαϊς στη  Θέρμη , όπου ο  κόσμος τον  παρακολούθησε με  ιδιαίτερη  προσοχή , διακόπτοντας μόνο για να τον  χειροκροτήσει.   

    Ήταν όλοι εκεί οι φίλοι του Σάββα Αναστασιάδη,  ήταν και ο φίλος και εκπρόσωπος  του Μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη,  ο κ.Παύλος Σαββίδης.
ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ. ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 

« Η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ξεπεράσαμε το κομματικό όφελος και προτάξαμε το συμφέρον της Πατρίδας. Η Νέα Δημοκρατία δεν ταυτίζεται μ’ αυτούς και προσπαθούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους.  Ούτε μ’ αυτούς που θέλουν να κατακερματίσουν το πολιτικό σκηνικό». 
   Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφερόμενος στην  αντιπολίτευση, υπογράμμισε στους παρευρισκόμενους ότι,  οι εξελίξεις θα είναι δυσοίωνες και ανυπολόγιστες αν επιτρέψουμε να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της Χώρας δυνάμεις που ούτε θέλουν , ούτε μπορούν να εγγυηθούν την Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας και θα βάλει τη χώρα σε μεγάλη περιδίνηση και πολιτική αστάθεια.
     Είμαι από αυτούς που πίστεψαν στο Ευρωπαϊκό Όραμα του μεγάλου  Εθνικού ηγέτη  Κωνσταντίνου Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στην Ευρώπη, έλεγε ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης  στη συνέχεια και πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση ο κόσμος στο Θερμαϊς χειροκροτούσε όρθιος και συγκινημένος.
   Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής ο οποίος ήταν αρκετά φορτισμένος, κάλεσε τον κόσμο συστρατευτεί στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά .

    Κλείνοντας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, στους φίλους του Σάββα Αναστασιάδη, γιατί έτσι αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που είναι δίπλα του λέγοντας:
«Πορεύθηκα σ΄όλη μου τη ζωή μέσα σε ένα πλαίσιο αρχών και αξιών που δεν το θυσίασα και δε θα το θυσιάσω ποτέ και για τίποτα. Να υπηρετήσω την αλήθεια, τη δικαιοσύνη, την πρόοδο. Να υπηρετήσω τον άνθρωπο και τα προβλήματά του.
  Είστε οι συμπολίτες μου, οι συμπατριώτες μου, οι φίλοι μου. Σας έχω στην ψυχή μου. Έτσι σας αισθάνομαι. Έτσι σας αντιμετωπίζω. Για σας δεν είμαι ο απρόσιτος, ο απόμακρος, ο απλησίαστος Βουλευτής. Είμαι η παρέα σας. Η συντροφιά σας. Ο συνομιλητής σας. Πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί. Με εμπιστευθήκατε και σας το ανταπέδωσα. Με τιμήσατε και το σεβάστηκα. Και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω ακατάπαυστα. Αγόγγυστα. Ευσυνείδητα. Για να βρούμε πάλι το δρόμο μας».


{Ενημέρωση}

    Παρακαλώ κατά την αναδημοσίευση να αναγράφετε την πηγή με ενεργό σύνδεσμο προς το tsounami
    Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, αντιγραφή, διασκευή ή αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου του παρόντος Ιστολογίου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή (Νόμος 2121/1993).
    copyright: Tsounami 2019
TSOUNAMI